Τι ακούτε τώρα; #5

[B]Screaming Dead[/B] - Night Creatures

άμα ήταν έλληνες και παίζαν πανκ, θα ήταν οι Αδιέξοδο

ή αντίστροφα, άμα το προτιμάτε

αμα οι Αδιέξοδο ήταν άγγλοι και παίζαν deathrock, θα ήταν οι Screaming Dead

[I][COLOR=“Gray”]σκάλιζα που σκάλιζα στη (σκονισμένη) δισκοθήκη μου σήμερα…[/COLOR][/I]
Πρίν 20λεπτο:

Panx Romana -[B] Σπάσε τή γραμμή[/B]

τώρα:

Αρνάκια -[B] Στό στόμα τού λύκου[/B]

τι να σας πω ~ Μόνο δάκρυα… :slight_smile:

Αυτές τις ημέρες με έχουν κυριέψει έντονες Jetrrotulliκές αναμνήσεις. Αφενός διότι τον Ιούλιο του 2003 τους είδα πρώτη φορά λάιβ σε έναν ιδιαίτερο χώρο (Ωδείο Ηρώδου του Αττικού) αφετέρου διότι στις διακοπές μου που ακολούθησαν τον Αύγουστο στη Χαλκιδική έπαιζαν συνέχεια τα δισκάκια από το παρακάτω κουτί που είχε κυκλοφορήσει το 1993 για τα 25χρονα του γκρουπ. Ιδιαίτερα έντυναν μουσικά εκείνες τις ημέρες το 1ο και το 4ο CD της συλλογής αυτής.

Carcass - Heartwork

:):!:

bolt thrower ~ [B]MERCENARY[/B]

Σινγκλακι του '96.

[B][I]Porcupine Tree - Waiting[/I][/B]

Godsend-In the Electric Mist

Διπροσωπος,σχιζοφρενης δισκος.Μοιρασμενος αναμεσα σε doom και altenative μονοπατια.Μου θυμιζει εναν αλλο δισκο που συμμετεχει ο Dan Swanö και μιλαω για το Infernal των Edge of Sanity που πασχει και αυτο απο την διπλοπροσωπεια.Σε αντιθεση ομως με το Infernal που μου κανουν και οι δυο μουσικες ταυτοτητες της μπαντας,δεν ισχυει κατι τετοιο και για τους Godsend,μιας και οταν χανεται αυτη η κατατονικη,βαρια ταση που εχουν τα μισα τραγουδια απο την απλοικοτερη και ελαφριας διαθεσης αλλα μισα.Αλλους ισως τους ευχαριστησει περισσοτερο αν αρεσκονται σε πιο alternative μουσικες φορμες.Αλλα και το πιο αρεστο σε μενα κομματι δεν εχει και τπτ συνθεσαρες ωστε να νιωσω την βαρυτητα της γης να με ελκει πιο εντονα.Μετριαντζα

Carcass - Wake Up And Smell The…Carcass

:):!:

Anthrax - Worship Music:):!:

Ωραιος ρε φιλε! μετρας :ok: by the way τον παρακατω δισκο απο τους ιδιους ,τον εχεις ακουστα?

Ο metalMilitia μας εβαλε τα γυαλια αποψε!:thumbup:
Ποιον παρακατω δισκο, Magma?
Ιδεα! Παμε ολοι (οσοι θελετε) να βαλουμε κατι σχετικο με φεγγαρι/φεγγαρια/φεγγαροφωτη νυχτια? Το ζηταει η αποψινη βραδια!
Πρωτη εγω με το πολυαγαπημενο μου…

[B][I]Waterboys - The Whole of the Moon[/I][/B]

To nocturnal σημαινει νυχτερινο, αρα καποια σχεση θα εχει. :wink:

No-man Dry Cleaning Ray

[SPOILER][B][I]No-Man - Dry Cleaning Ray[/I][/B]
[B][I]No-man - Diet Mothers[/I][/B]
[B][I]No-Man - Kightlinger[/I][/B]
[B][I]No-Man - Sweetside Silver Night[/I][/B]
[/SPOILER]

Εννοείς το shout ή έχετε ποστάρει κάτι εδώ κάτω απο το δίσκο που δεν βλέπω εγώ;

[B][/B][SIZE=“3”]THE CHAMBERS BROTHERS - THE TIME HAS COME [1967][/SIZE]

[B]TIME HAS COME TODAY[/B]