[SIZE=“2”][B]THE SKIDS - SCARED TO DANCE [1979][/B][/SIZE]
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαι στο πόστο και ακούω για 8765378η φορά την playlist του Love FM.
Ήμαρτον κύριε Ιησού Χριστέ
playlist του love fm? 8O το οποιο αποτελειται απο ποια τραγουδια παρακαλω? :-k
Σήμερα επειδή είμαι χαρούμενη ακούω μόνο χορευτικά.
[B]Haemorrhage[/B]
[B]Rectal Smegma[/B]
Μη μου μιλάς για καλοκαίρια,Είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός και κάτι τέτοια πασέ.
απόψε ταξιδεύω
και θα πάρω μαζί μου αυτό που ακούω…Τ-Ω-Ρ-Α!!!
Θυμάστε τότε που είχε βγει με το αναβοσβήνον λαμπάκι; Αλήθεια, υπήρχε μπαταρία μέσα στη συσκευασία; :-k
Συγγνωμη, ARIAN, αλλά εχασα τον ειρμο. Ποιο ειχε βγει με ποιο αναβοσβηνον λαμπακι? Μηπως ο δισκος που ειχε μεσα το τραγουδι…
[SPOILER]… Ρουντολφ το ελαφακι?
[/SPOILER]
On topic
[B][I]Cocteau Twins and Harold Budd - The Moon and the Melodies[/I][/B]
Kαι για να μην ποσταρω και αλλου, να πω οτι ειναι δισκος που ξεθαψα μετα απο καιρο, που εχει φαει λιωσιμο, με ομορφα τραγουδια που με εχουν κανει να κλαψω και τελος οτι το αφιερωνω στον Λεπιδουλη που του αρεσουν κατι τετοια.
[B] Celtic Frost [/B]~ Morbid Tales
[QUOTE=Nandia;1541820]Συγγνωμη, ARIAN, αλλά εχασα τον ειρμο. Ποιο ειχε βγει με ποιο αναβοσβηνον λαμπακι? Μηπως ο δισκος που ειχε μεσα το τραγουδι…
[SPOILER]… Ρουντολφ το ελαφακι?
[/SPOILER]
Χοχοχοχο (γέλιο Άη Βασίλη). Για να μαθαίνουν [I]οι νεότεροι[/I] και να θυμούνται οι παλιότεροι (1995):
It is forbidden
on topic: “εξευγενισμένη” μπάλκαν, ό,τι πρέπει για απόγευμα
[B]Dishammer[/B] Δεν περίμενα ότι ένα EP crust/punk θα τα σπάει τόσο.
[B]Regurgitate - Cripple Bastards split[/B]
Warning-Watching from a Distance
Γιατι αυτο το ΔΙΑΜΑΝΤΙ δεν συνοδευεται απο στιχους στο παραπανω απο λιτο βιβλιαρακι?Και τα τραγουδαει ο πουστης λες και μοιραζεται τον πονο του στον διπλανο του.Απλα τον συνοδευει και αντιστοιχη μουσικη.Κορυφαιο.Τωρα πρεπει να βρουμε 40 Watt Sun να ακουσουμε…