Τι ακούτε τώρα; #5

Star One - Victims Of The Modern Age

:):!:

Taake-Nattestid Ser Porten Vid

Μια απο τις 5 αγαπημενες μου black μεταλ των 00ς.Απο το ντεμπουτο τους (δλδ αυτο) μεχρι και το τελευταιο τους,ΜΟΝΟ αριστουργηματα

Iron Maiden - No Prayer For Dying

Αυτο μας το 'στειλαν και νομιζαν οτι δε θα μας αρεσει. Επεσαν εξω!

Ulver-Blood Inside

Negură Bunget-Poartă de dincolo

Ακουγοντας το τελευταιο ep των μεγαλων Negură Bunget.Αν και μονο ο νραμμερ εχει μεινει απο τις χρυσες εποχες τους,εξακολουθουν να κρατουν την ατμοσφαιρα και τον χαρακτηρα τους.Κανενας που ακουσε το καινουριο τους singlακι?

Το τελευταιο single δεν το χω ακουσει, αλλα λογικα θα σου αρεσει και το τελευταιο full length που εβγαλαν. OM δε φτανουν ξανα με τη καμια, αλλα εχει τις στιγμες του

ον τοπικ, Sasquatch II

[B]Ahab - The Divinity Of Oceans (2009)[/B]

Πήρα επιτέλους τη μεγάλη απόφαση να ακούσω από την αρχή τη δισκοθήκη μου. Ξεκίνησα από τα cd και αλφαβητικά, αφού άκουσα AC/DC - Black Ice, Accept - Restless & Wild, Accept - Objection Overruled, τελικά ήρθε η σειρά για αυτό το αδικημένο (από μένα) έπος.
Είχε αγοραστεί και είχε ξεχαστεί…Δυστυχώς…67’ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ funeral doom. Μια δισκάρα με όλη την έννοια της λέξεως. Concept album που πιάνει το θέμα του, του αλλάζει τα φώτα και σε ταξιδεύει μαζί του. Με 7 κομματάρες μεταξύ των οποίων τα Redemption Lost και Nickerson’s Theme.
Τώρα αλήθεια πως πάνε στο επόμενο? Πρέπει όμως…943 cd έμειναν…Αν και ενδιάμεσα θα ξεκινήσουν και τα Lps…Κουράγιο :stuck_out_tongue:

Krokus - Metal Randen-Vous

…κλασικό διαμαντάκι που μού’λειπε…πολύ AC/DC, λίγο Kiss, αλλά και ωραίες συνθέσεις που τραγουδιούνται, ότι καλύτερο για Παρασκευόβραδο
…οι ‘‘αποκεφαλισμένοι’’ λίγο αργότερα

[B]After Forever - Remagine (2005)[/B]

Δεν έχω κάποιο από τα 3 πρώτα οπότε κατευθείαν στο 4ο. Ωραίο album σε μια περίοδο που γενικά το symphonic female-fronted metal μεσουρανούσε. Ευχάριστη λεπτομέρια η διάρκεια των τραγουδιών που σπάνια ξεπερνάει τα 4’. Δεν τα τραβάνε από τα μαλλιά και δεν κουράζουν. Προσωπικά αγαπημένα τα Come, Living Shields και Only Everything.
Τώρα χαζεύω και το 48λεπτο documentary που περιέχεται σαν bonus DVD. Ενδιαφέρον σίγουρα :slight_smile:

ΥΓ. Ναι, ξέρω, Έπρεπε να το ακούσω πριν τους Ahab. Είχαν μπει σε λάθος θέση :stuck_out_tongue:

Mutoid Man ? Helium Head

Rotting Christ - Sleep Of The Angels

Αδικημενος δισκος. Ναι ειναι ο πρωτος δισκος της μπαντας που δεν τον λες δισκαρα αλλα και παλι ειναι ενας πολυ καλος δισκος με τα gothic στοιχεια να εχουν τον πρωτο λογο και τις συνθεσεις να ειναι σε πιο ηπιες φορμες σε γενικες γραμμες. Περιεχει καποια μετρια κομματια αλλα περιεχει και κομματαρες, οπως το After Dark I Feel, το Cold Colours, το The World Made End και το You My Flesh.

[B]Atlantean Kodex [/B]- A Prophet in the Forest

low - I Could Live in Hope
μια ομορφιά

[B]After Forever - After Forever (2007)[/B]

5ο και τελευταίο album τους πριν την διάλυση. Καλύτερο στα σημεία από τον προκάτοχο του (Remagine), επιβεβαιώνει μέχρι και το τέλος τους την κληρονομιά που άφησαν στην σκληρή μουσική. Ξεχωρίζουν η μπαλαντάρα Cry With A Smile, το 11λεπτο έπος Dreamflight, και τα εξαιρετικά Evoke και Energize Me.