Rotting Christ - Khronos
Οι Rotting Christ συνεχιζουν να πειραματιζονται με τον ηχο τους και αυτος ο δισκος εχει πολλα industrial και gothic στοιχεια. Πολυ δυνατος δισκος και ο πιο χαοτικος της μπαντας, πολυ ξεχωριστη η ατμοσφαιρα του, δεν εχουν ξανακανει κατι παρομοιο. Σου βγαζει μια πολυ ιδιαιτερη σκοτεινια και απογνωση και περιεχει πολλες κομματαρες.
…άρχισε το ψάξιμο της ψυχής
SoulSearch - Gwynedd
…ή η αναζήτηση της ψυχής…αν προτιμάτε
:):!:
Headstone(Epitaph)-Wings of Eternity
Κλασσικομεταλλο που γαλουγηθηκα σε μικροτερη ηλικια.Τωρινο ακουσμα και τα Hole in the Sky,Rest Your Hand και Mama η τριαδα που ξεχωρισε
…και το ψάξιμο/αναζήτηση της ψυχής συνεχίζεται
SoulSearch - Abred vs. Annwn
Church Of Void - Winter Is Coming
κουβέρτα, ολ μπραν από προσφορά και χαλάρωση
Beyond Dawn-Pity Love
The Vision Bleak - Carpathia A Dramatic Poem
…επιβλητικές ατμόσφαιρες, μελωδιές, σένα συγκρότημα, που πολύ κακώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα όσο πρέπει
EndName - Anthropomachy
Electric Wizard - Let Us Prey
…doom all over the world
Πωπω! Έχω να το ακούσω 3-4 χρόνια και είναι ό,τι πρέπει για σήμερα. Κονσεπτ δίσκος που δε τον βαριέσαι όσο εξελίσσεται.
Rotting Christ - Genesis
Για πολλους αυτος ειναι ο χειροτερος ή μαλλον καλυτερα ο πιο αδυναμος δισκος τους μιας και δεν εχουν κακο δισκο στην καριερα τους. Προσωπικα μου αρεσει πολυ ο δισκος απλα εχει κομματια 2 ταχυτητων, καποια μετρια, καποια παρα πολυ καλα και το Under The Name Of Legion που ειναι πραγματικο [B]ΕΠΟΣ[/B]. Ο Σακης δοκιμαζει νεα πραγματα με τα φωνητικα του με πολλες απαγγελιες και εναλλαγες στον τροπο που τραγουδαει και στο δισκο υπαρχουν τραγουδια με πολυ ιδιαιτερα και ασυνηθιστα ρεφρεν. Μουσικα ο δισκος ειναι πιο κοντα στο παρελθον τους με πιο τραχυ ηχο απο τα προηγουμενα και επιστρεφει και το κλασικο λογοτυπο στο εξωφυλλο. Ειναι ο τελευταιος δισκος με τον Κωστα Βασιλακοπουλο στην κιθαρα που ειναι και ο μακροβιοτερος δευτερος κιθαριστας στην ιστορια της μπαντας και τον Γιωργο Τολια στα πληκτρα που ειναι ο τελευταιος πληκτρας που θα εχουν στο lineup τους.
Xibalba-Ah Dzam Poop Ek
Andi Deris(and the Bad Bankers)-Million dollar haircuts on ten cent heads