Λογω της ημερας που ερχεται

Εβδομαδα Gamma Ray λογω της επικειμενης συναυλιας το Σαββατο.
Πριν ακουγα
Gamma Ray - Heading For Tomorrow

Φοβερος δισκος, το γενναιο πρωτο βημα του Kai Hansen σε μια νεα αρχη μετα τους Helloween.
Και στα καπακια Gamma Ray - Sigh No More

Πιο “παραξενος” δισκος, ισως ο πιο πιο μελαγχολικος της καριερας τους, επηρεασμενος απο την πολιτικη κατασταση της εποχης (πολεμος του Κολπου). Φαινεται αυτο σε στιχους και μουσικη.
Και τωρα ανατριχιλες με τις κομματαρες του Gamma Ray - Insanity And Genius

3ος και τελευταιος δισκος με τον εκπληκτικο Ralf Scheepers στο μικροφωνο. Πιο power metal απο τους προηγουμενους 2 δισκους, κλεινει απολυτα επιτυχημενα την πρωτη περιοδο στην ιστορια της μπαντας. Προσωπικα το θεωρω το κορυφαιο αλμπουμ της πρωτης περιοδου.
…άργησες Πάνο, προλαβαίνεις μέχρι το live?
…εγώ τώρα θά’χω μια My Dying Bride μέρα
My Dying Bride - A Map of All Our Failures

:):!:
Ναι ρε ανετα τα προλαβαινω, αργησα γιατι τα ειχα πιο προσφατα απο περυσι…
Τωρα Gamma Ray - Land Of The Free

Το ανυπερβλητο [SIZE=4]ΕΠΟΣ[/SIZE], η τελειοτητα. Ο καλυτερος δισκος των Gamma Ray, απο τους 3-4 καλυτερους στην ιστορια του power metal, απο τους κορυφαιους δισκους των 90’s, γενικα ενας απο τους καλυτερους metal δισκους ever… Προσκυναω ταπεινα…
ότι λέει ο αποπάνω…ΕΠΟC…
ον τοπικ…

Aeternus - Shadows Of Old

Rory Gallagher - calling card
Παιζουν back to back
Gamma Ray - Somewhere Out In Space

Ο δευτερος αγαπημενος μου δισκος τους μετα το αφταστο Land Of The Free. Power metal εκσταση, γεματο με κομματαρες και ισως τα καλυτερα φωνητικα που εχει κανει ο Kai στην καριερα του. [SIZE=4]ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΣΚΑΡΑ…[/SIZE] Εχει πολυ ιδιαιτερη θεση στην καρδια μου για πολλους και διαφορους λογους…
και
Gamma Ray - Powerplant

Κατωτερο απο τα 2 [SIZE=4]ΕΠΗ[/SIZE] που προηγηθηκαν αλλα και παλι 3 σερι δισκαρα που βρισκει την μπαντα σε παρατεταμενη φορμα συνθετικα και εκτελεστικα. Περιεχει κομματια [SIZE=4]ΥΜΝΟΥΣ[/SIZE].
Αντε μπραβο.
Εγω τωρα Gamma Ray - No World Order

Φανερα κατωτερο απο την μαγικη 3αδα που προηγηθηκε με καποιες τασεις επαναληψης και παρατηρειται μια στασιμοτητα. Παρολαυτα εχει κομματαρες που πωρωνουν ασχημα.

Η ίδια ανατριχίλα, όπως τότε…
Queensryche - Operation: Mindcrime

Anorexia Nervosa-New Obscurantis Order
Gammaray - Land Of The Free

Ντένης Παππάς - Της αγάπης Χριστός