Τι ακούτε τώρα; #5

Grave Digger - The Last Supper

:):!:

Gamma Ray - Majestic

Ισως ο πιο αδυναμος δισκος τους (αυτο ή το Sigh No More), χωρις ομως να ειναι κακος. Απλα εχει τις περισσοτερες μετριες στιγμες συγκριτικα με τους υπολοιπους. Εχει ομως και κομματια που σου θυμιζουν γιατι τους αγαπησες (Blood Religion, Fight, Condemned To Hell) και ειναι και ο πιο σκοτεινος δισκος τους ηχητικα.

Runemagick-Resurrection in Blood

…στο γραφείο την ώρα που τηλεφωνώ σε πελάτες και συνεργάτες:p
Deathspell Omega - Fas - Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum

Psychedelic Rock στα καλυτερα του.

ΑRch enemy anthems of rebellion μεσα στο λεωφορειο που χρησιμοποιω 1 φορα το χρονο, εχει κ κατι καλο, στη μηχΑνη δυσκολα ακους μουσικη

Gamma Ray - Land Of The Free II

Πολυ δυνατος δισκος, καλυτερος απο τους 2 προηγουμενους και ειναι ο πιο Maiden-ικος τους δισκος… Δισολιες και γενικα ο ηχος ειναι πολυ Maiden. Περιεχει καλα κομματια, κομματαρες και το [B]ΕΠΟΣ[/B] Insurrection…

Bolt Thrower - In Battle There Is No Law!

…βαρύς και ασήκωτος, πρωτόγονος, και στο τέλος υπεργαμάτος ήχος…μπορεί να μην φτάνει τα αριστουργήματα που έφτιαξαν μετά, αλλά κιαυτό τα σπάει

[B]Akrotheism[/B]-Behold The Son Of Plagues

γιουχουυ

Μπορει να μου πει καποιος τι εχει παθει ο stef :):!: και εχει λιωσει στην καφριλα τωρα
τελευταια ?

[B]Forgotten Woods - Sjel av natten[/B] μιας και το εχω τοσο καιρο και δεν το εχω ακουσει.
Αφορμη το θρεντ με τα ΕΡ.

Gamma Ray - To The Metal

Ο προηγουμενος δισκος της μπαντας, που ηταν φοβερος και προσωπικα θεωρω οτι ηταν ο,τι πιο δυνατο σαν συνολο απο το Powerplant και μετα. Γεματο τρομερα κομματια, βρισκει την μπαντα σε μεγαλα κεφια και εχω μονο καποιες ενστασεις για την παραγωγη στα φωνητικα σε καποια τραγουδια. Ευχομαι και το Empire Of The Undead να ειναι στο ιδιο επιπεδο.

Enslaved-Axioma Ethica Odini [2010]

Kvist-For Kunsten Maa Vi Evig Vike

Καπως ετσι αγαπησαμε το Black Metal

Μεγαλη δισκαρα αυτο το [B]Kvist[/B].
Μυριζει 90’s απο μιλια μακρια.

Rhapsody - Legendary Tales

Μετα την χθεσινη εκπληκτικη τους εμφανιση ακουω το φοβερο ντεμπουτο τους.

Επιβλητικό, μεγαλειώδες.

Για παντα.

[B]Gorath - Misotheism
[/B]

Εξαιρετικό τεχνικό black metal από τους Βέλγους Gorath σε αυτό εδώ το δισκάκι. Πολύ καλή παραγωγή και εξαιρετική δουλειά στις κιθάρες. Αξίζει να του δώσετε κάποια σημασία. Η έκδοση του βινυλίου που έχω έρχεται με προσεγμένο inner και με δώρο ένα 7" και βρίσκεται αρκετά χαμηλά.