Τι ακούτε τώρα; #5

Autopsy - Mental Funeral

:):!:

Fleshcrawl-Structures of Death

Ο τελευταιος δισκος των Fleshcrawl ειναι ‘‘δυναμη’’ και παλι.Ελπιζω να μην το χουνε διαλυσει,μιας και περασανε ηδη 7 χρονια απο τοτε.Mid tempo death,με την εμπειρια να κα κανει ‘‘παιχνιδι’’ μονη της.Τπτ που να τους ξεχωριζει για καποιον που ψαχνει το κατι παραπανω μα τοσο ευχαριστο(δυσαρεστο με την καλη εννοια για καποιους) που τελειωνει χωρις να το παρεις χαμπαρι.Δεν εχω ακουσει πληρη δισκογραφια Fleshcrawl για να συγκρινω με ολα τα προηγουμενα μιας και τους ειχα εγκαταλειψει στα 00’ς αλλα αν ειναι και τα υπολοιπα ετσι,βουρ στον πατσα

Cathedral - Anniversary

…απ’τα τελευταία live που ηχογραφήθηκε σε δυο set

1. Back To The Forest
    …όλο το Forest of Equilibrium
    2)Freak Winter
    …το υπόλοιπο σετ
    …απόδοση όνειρο-εφιάλτης, απ’την μπαντάρα
    …η σπέσιαλ εντίσιον, απλά εκπληκτική

Στις 16 του μηνα θα ξαναδω live την αγαπημενη μου μπαντα οποτε ενα ακομα λιωσιμο της δισκογραφιας τους με εμφαση στους δισκους που εβγαλαν στα 80’s στους οποιους βασιζεται η περιοδεια επιβαλλεται. Απο την προηγουμενη εβδομαδα εχω αρχισει να μπαινω στο καταλληλο mood και πλεον μονο Maiden μεχρι την μεγαλη μερα…

Σημερα το απογευμα και βραδακι επαιζαν τα

Iron Maiden - Iron Maiden

Η αρχη ολων… Ενα ντεμπουτο επιδραστικο, διαχρονικο, με κομματια που ακομα προκαλουν ακραιες αντιδρασεις ενθουσιασμου 34 χρονια μετα… Ωμο, δυναμικο εδειξε απο νωρις τις προθεσεις της μπαντας.

Oh Well, wherever
Wherever you are
Iron Maiden’s gonna get you,
No matter how far

Ποσο προφητικο…

Iron Maiden - Killers

Φοβερος δισκος αν και ειναι ο πιο αδυναμος δισκος των Iron Maiden στα 80’s με τα περισσοτερα fillers, εννοια σπανια για δισκο της μπαντας. Και παλι ομως ειναι εκπληκτικος και οι δυνατες του στιγμες σβηνουν δισκογραφιες αλλων συγκροτηματων.

[B]The Chasm - The Spell of Retribution[/B]

Ξερετε πολλες μπαντες που παιζουν ακραιο μεταλ και σε μια ωρα και 6 λεπτα δισκο δεν
βαριεσαι ουτε δευτερολεπτο ? Εγω οχι παντως.

Ειπα να τιμησω το ονομα μου σημερα.
Μετα απο τους [B]The Chasm[/B],σειρα ειχαν τα
[B]Ensnared - Ensnared[/B]
[B]Hour Of Penance - The Vile Conception[/B]
και τωρα ακουω.
[B]Karnarium - Otapamo Pralaja[/B]

Φινα.

Woe-Quietly, Undramatically

Στον δευτερο δισκο τους,οι Woe, χωρις να εγκαταλειπουν την ατμοσφαιρα και το ονειρικο/καταθλιπτικο/εσωτερικο στοιχειο που ηταν χαρακτηριστικα του ντεμπουτου παρολο που επεφτε το κλασσικο ξυσιμο του καθαρου black metal,καθαρισαν αρκετα τον ηχο τους και ακουγονται πιο δεμενοι μιας και πλεον ειναι μπαντα και οχι ατομικη προσπαθεια (Chris Grigg).Αμερικανικο black,απο μια σκηνη που ανθει εδω και χρονια και χαριζει ποικιλα ακουσματα σε αντιστοιχους ακροατες.Το μαυρομεταλλικο τους αποστακτηριο εχει ξεζουμισει αρκετα αλλα ειδη μουσικης πριν το τελικο αποτελεσμα.Ακουστε το ομωνυμο ή το A Treatise on Control και κρινετε μονοι σας.Δισκαρος!
Υ.Γ. Some things change,some things stay the same.
Woe is satanic black metal,hatred is our heart.

Catherdral - The Last Spire

…αξιοπρεπέστατο φινάλε, από μια μπαντάρα

Δίσκαρος!

Δυνατός!!

Ον,[B] Autopsy - Tourniquets, Hacksaws and Graves[/B]

[B]Praying Mantis[/B] - Can’t See the Angels

Απο το πρωι στο δρομο για τη δουλεια, στο γυρισμο, τωρα στο σπιτι η μερα ειναι αφιερωμενη στα The Number Of The Beast και Piece Of Mind που παιζουν συνεχως…

Iron Maiden - The Number Of The Beast

Ο ερχομος του Bruce Dickinson ανεβαζει επιπεδο την μπαντα και τα χερια του Harris λυνονται γιατι οι φωνητικες του ικανοτητες μπορουν να ανεβασουν τις συνθεσεις του σε δυσθεωρητα επιπεδα. The sky is the limit πλεον και με το καλημερα ο Bruce δειχνει την αξια του. Ο δισκος ειναι απο τους εμβληματικοτερους στο heavy metal, απο το εξωφυλλο μεχρι τις κομματαρες και απο την παραγωγη μεχρι τους πιο δουλεμενους στιχους ολα δειχνουν οτι τιποτα δεν μπορει να τους σταματησει στην πορεια τους για την κορυφη. Και περιεχει και το καλυτερο κομματι στην ιστορια της μουσικης.

Hallowed Be Thy Name και τα λογια ειναι περιττα… :bow2::bow2::bow2:

Iron Maiden - Piece Of Mind

Το ενα αριστουργημα μετα το αλλο. Ο Nicko McBrain παιρνει την θεση του Clive Burr και ολοκληρωνεται το κλασικο line-up της χρυσης εποχης της μπαντας. Ο δισκος ειναι [SIZE=3]Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ[/SIZE] η ιδια, με ολα τα μελη να εχουν εκπληκτικη αποδοση και τα κομματια να ειναι ενα και ενα… Εχουν διαφορες μεταξυ τους αλλα κολλανε τοσο αψογα στην ροη του δισκου. Το Piece Of Mind επηρεασε παρα πολλους μουσικους, ειναι δισκος που ειχαν εικονισμα οι πρωτοποροι του power metal π.χ. και δεν εχει ουτε μια μετρια στιγμη. Πλεον ο θρονος τoυ Heavy Metal ηταν δικος τους και κανεις δεν μπορεσε ποτε να τους κουνησει απο εκει.

…τον καλύτερο heavy metal δίσκο των τελυταίων ετών…

Ξέρω είμαι γραφικός και κοινότυπος…αλλά…

[SPOILER][/SPOILER]

…στο γραφείο με χαλαρή διάθεση
Iron Maiden - Piece of Mind