Εμ οικοδομος γαρ 
Tι λεει το Autopsy ?
[B]Abhorrence[/B] οτι εχουν βγαλει.Α ρε Amorphis τι μας κανατε.
Εμ οικοδομος γαρ 
Tι λεει το Autopsy ?
[B]Abhorrence[/B] οτι εχουν βγαλει.Α ρε Amorphis τι μας κανατε.
Θα αποφανθώ μετά την τρίτη φορά και μόλις βρω χρόνο. Σα να βαρέθηκα λίγο με την πρώτη επαφή.
Green Carnation - A Blessing in Disguise

:):!:

Κολλαει και με το Mundial που αρχιζει σημερα το Sepultura.
Εγω εχω αφιερωσει την μερα στα Powerslave και Somewhere Ιn Time που παιζουν back-to-back…
Iron Maiden - Powerslave

Προκειται για τον δισκο με το ωραιοτερο εξωφυλλο που εχω δει στην ζωη μου, μακραν το αγαπημενο μου, αποπνεει μια απιστευτη μεγαλειωδη επιβλητικοτητα… Οπως και ο δισκος που συνεχιζει το σερι των αριστουργηματων. Η μπαντα παει με κεκτημενη ταχυτητα και γραφει ιστορια… Τα 4 κομματια του ειναι all time classics, Aces High, 2 Minutes Τo Midnight, Powerslave, Rime Οf Τhe Ancient Mariner και τα λογια ειναι περιττα… Τα Flash Of The Blade και The Duellists ειναι υποτιμημενες κομματαρες που θα ειναι για παντα στην σκια των 4 [SIZE=3][SIZE=4]ΕΠΩΝ[/SIZE][/SIZE] και μονο τα Losfer Words (Big 'Orra) και Back In The Village ειναι οντως κατωτερα. Η περιοδεια που ακολουθησε τον δισκο η World Slavery Tour ηταν εξοντωτικη για την μπαντα αλλα καταφερε να τους κανει ακομα πιο [SIZE=4]ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ[/SIZE] και να εδραιωσει το θρυλικο ονομα τους σε καθε γωνια του πλανητη.
Iron Maiden - Somewhere Ιn Time

Η μπανταρα σε αυτη την [SIZE=4]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE] επεκτεινει και αλλο τον ηχο της κανοντας χρηση των guitar synthesisers και τολμωντας να κανει το βημα παραπανω. Αν και ο δισκος στην αρχη διχασε και μπερδεψε τους οπαδους πλεον εχει καταξιωθει σαν ενα [SIZE=4]ΔΙΑΜΑΝΤΙ[/SIZE] και μια πολυ ιδιαιτερη κυκλοφορια στην καριερα τους. Το εξωφυλλο ειναι και παλι εξαιρετικο, πραγματικο εργο τεχνης και μπορεις να το θαυμαζεις με τις ωρες. Οσο για το αλμπουμ εχει εναν φοβερο “αερινο” ηχο και περιεχει μονο κομματαρες χωρις υποψια filler. Ειναι κριμα που με εξαιρεση το Wasted Years (ποσο ανεβαστικο κομματι) και το Heaven Can Wait δεν παιζονται συχνοτερα live συνθεσεις απο εδω. Ποση ανατριχιλα να ακουγα live το The Loneliness Of The Long Distance Runner, το Caught Somewhere In Time ή το αιωνιο απωθημενο των ελληνων οπαδων του γκρουπ το Alexander The Great…
Death - The Sound of Perseverance
![]()
:):!:

Den Saakaldte-All Hail Pessimism
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον Angmar για το ποσο δισκαρος ειναι!!
http://www.rocking.gr/reviews/album/Den_Saakaldte_-_All_Hail_Pessimism/2420/
Επιπροσθετα,βρηκα πολλες εμφανεστατες επιρροες απο Celtic Frost για οσους γουσταρουν τετοια στην μουσικη τους
Θενκς! Τωρα που εχει περασει καιρος παντως, ο δισκος εξακολουθει να μ αρεσει αλλα αν με βαλεις να διαλεξω αναμεσα σ αυτο και στο ντεμο θα επιλεξω το ντεμο.
Αυτό έλειπε! :razz:
Εισαι κι εσυ πρωτοδισκακιας για του λογου σου, δε σε παιρνει να μιλας! :razz:

Ολη την ημερα
Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son

Ο αγαπημενος μου δισκος ολων των εποχων. Ενα [SIZE=4]ΕΠΟΣ ΕΠΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΤΗΤΑΣ[/SIZE], ο,τι ανωτερο ηχογραφηθηκε ποτε κατα την γνωμη μου… Φευγω για Βουλγαρια σε λιγες ωρες και σε 3 μερες ζω παλι το ονειρο…

Μετά το απαράδεκτο “Hating Life” οι Grave τα πάνε κάπως καλύτερα εδώ. Και πάλι πρόκειται για μετριότητα βέβαια, αλλά ακούγεται πιο ευχάριστα…
[B]Funkadelic - Funkadelic[/B] και καπάκι [B]Parliament - Mothership Connection[/B] και είμαι σε σοκ από το πόση μουσική ΔΕΝ έχω ακούσει στη ζωή μου.
ζηλεύω ρε!
ontopic:
[B]BEYOND PERCEPTION:Anthem for the wasted[/B]

μοιαζει λίγο με tribute σε διαφορες μπάντες (της αμερικανικης κυριως σχολης), πράγμα που σημαίνει ποικιλια και έτσι κυλάει ευχάριστα, σε σημεία β’εβαια ψάχνω να βρω σε τι bside βρισκεται η διασκευή τους και δε το ειχα παρει χαμπάρι.
[B][U]δείγμα[/U][/B]

Stygma IV-Solum Mente Infirmis…