Τι ακούτε τώρα; #5

The Glitch Mob - Drink The Sea

Abyssic Hate-Suicidal Emotions

Ο μοναδικος δισκος των Abyssic Hate.4 επικες σε χρονοδιαρκεια συνθεσεις depressive black.Στιχοι/εξωφυλλα,μουσικες ορεξεις κινουνται ολα σε αυτο το μοτιβο.Αρκετα ψηλα στην εκτιμηση μου χωρις να πιασει κορυφη

Saint Vitus - V

:):!:

[B]Havok - Time Is Up[/B]

Απο τις καλυτερες νεες μπαντες που παιζουν τοσο καλο thrash.

Sarcophagus - For We… Who Are Consumed By The Darkness

Origin - Omnipresent

Reverend Bizarre - Death Is Glory… Now

Και δωσ’του το Ταρντέικο!

Macbeth - Romantic Tragedy’s Crescendo

…πρώτη επαφή, και η πρώτη έκπληξη απ’τα ανδρικά μπρουτάλ φωνητικά, αλλά και ο συνδιασμός αυτών με την μελωδία και τα γυναικία φωνητικά…η γυναίκα μου μόλις τώρα με ρώτησε αν παίζουν δύο διαφορετικές μουσικές:p…το γκόθικ, με οποιοδήποτε παρανομαστή (metal, rock) ή οτιδήποτε άλλο, και να το βάλεις, δεν είναι ο ήχος μου…εδώ μέχρι στιγμής έχουμε ένα αρκετά εύηχο άκουσμα…τα ‘‘Forever’’ και The Dark Kiss of My Angel είναι πολύ όμορφα τραγούδια

Solitude Aeturnus - Beyond the Crimson Horizon

Gargoyle-Gargoyle

Τι να λεμε τωρα…

Nightwish - Once

Lord Belial-Unholy Crusade

2η επαφη με Lord Belial (η πρωτη ηταν με το Kiss The Goat) και ειμαι σιγουρος οτι προτιμω περισσοτερο αυτο.

Veni Domine-Light

Unholy - Gracefallen

…ένα μπουκέτο, κυρίως από υπνοτιστικές αλλά και πιο ανεβασμένες μελωδιές, από γυναικία τελετουργικά φωνητικά, εγώ έτσι τα άκουσα, και από πιο βαριά ανδρικά…οκτώ τραγούδια και ένα αρκετά δυνατό ινστρουμένταλ, από ένα Φιλανδικό DOOM METAL συγκρότημα που φλερτάρει με το funeral doom ήχο

[B]Oblivion Knight - Oblivion Knight[/B]

Σημερινό απόκτημα αυτό το βινυλιάκι. Πολύ καλό αμερικάνικο speed/power για τους λάτρεις του ήχου. Ουσιαστικά πρόκειται για τα δύο demos που είχε κυκλοφορήσει η μπάντα το 1986 και το 1987. Περιλαμβάνει και στίχους το LP. Μια χαρά!