Devin Townsend-Ocean Machine: Biomech
Νταξ,ο τυπος εχει βγαλει τοσους δισκους,με αρκετες διαφορες μεταξυ τους και παλι καθενας απο αυτους ειναι ξεχωριστος.Η αρχη σαν σολο μουσικος εγινε με το Ocean Machine και εδω τα εχει δωσει ΟΛΑ.Αψογο

Devin Townsend-Ocean Machine: Biomech
Νταξ,ο τυπος εχει βγαλει τοσους δισκους,με αρκετες διαφορες μεταξυ τους και παλι καθενας απο αυτους ειναι ξεχωριστος.Η αρχη σαν σολο μουσικος εγινε με το Ocean Machine και εδω τα εχει δωσει ΟΛΑ.Αψογο
Λιγο oldswedeath μαζι με τον καφε να ανοιξει το ματι.

Και μετα λιγο μελωδικο black metal.
Ιδια μπαντα.Αλλαγη υφος.Μεγαλη μπαλα και στα δυο ομως.
Στα γνωστα σουηδικα ηχοτοπια και οι δυο κυκλοφοριες.Ωραιοτατο death metal στο demo.
Βαριες κιθαρες,λαρυγγι οπως πρεπει.Και αυτη η γαμημενα τελεια παραγωγη που βρωμαει
90’s.Αναλογιλα ρε γαμω το κερατο.
Το αλλο εχω καιρο να το ακουσω αλλα ειναι παρα πολυ καλος δισκος.Το επομενο ειναι και
αυτο εξαιρετικο.Μελωδικο black metal στα καλυτερα του.
Α ρε dargaard τι μας κανεις.Ντρεπομαι να ποσταρω μονο τιτλους οταν εχεις ποσταρει τελευταιος.
χαχα.Υποτιθεται οτι μοιραζομαστε με τους αλλους το τι ακουμε για καποιο λογο.Φορουμ ειναι,πρεπει να υπαρχει ενας εμμεσος μουσικος διαλογος.Αν ειναι να ποσταρουμε ενα εξωφυλλακι που ουτε θα καταλαβει ο αλλος τι ειναι,ας μην το κανουμε καθολου.Επι της ευκαιριας,μιας και ανεφερες Σουηδικο death,αρκετα καλο το δισκακι των Γερμανων Drowned.Αλλα μεχρι εκει,στο αρκετα καλο δλδ,χαχα

Λάθος Mayhem προφανώς αλλά καλοκαιριάτικα στη παραλία δε μπορώ να ακούσω μέταλζ. Ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλοι συμφορουμίτες, συνεχίστε το μουσικό σας διάλογο σαν να μη πόσταρα.
Εσυ καλα τα λες.Το θεμα ειναι οτι εχει γινει καιρο το thread αυτο ‘ποσταρεται τι
εξωφυλλο ακουτε τωρα’.
Drowned : http://www.metal-archives.com/bands/Drowned/9913 ?
To Viscera Terrae εχω ακουσει μονο.Δεν κανω κωλοτουμπες αλλα ειναι αρκετα καλο.
Αυτο να τσεκαρεις Excoriate - On Pestilent Winds που ειναι και αυτοι Γερμανοι αλλα αυτο
μου ειχε κανει εντυπωση οταν ειχε βγει.Ακομα δηλαδη.
Για Dawn κανα σχολιο ?
μπα,δεν το εχω ακουσει ακομα.θα τσεκαρω Excoriate με την πρωτη ευκαιρια
[B]Dawn[/B] αξιζουν φουλ.Και στα death metal demo τους και μετα στα black metal.
Πολυ καλη μπαντα και τρομερα αγνωστη σε σχεση με κατι καλα καρναβαλια που
πλασαριζοσαντε σαν ποιοτικες μπαντες.
Excoriate ημουν σιγουρος οτι ειχα γραψει μια παρουσιαση καπου αλλα δεν την βρισκω
γκαντ-ντεμιτ.
[B]Excoriate - On Pestilent Winds[/B] να το ξαναθυμηθω!
Bathory - Under The Sign Of The Black Mark
…πρώτη επαφή μαυτήν την περίοδο των Bathory, πρώτη δηλαδή σοβαρή ακρόαση αυτού του δίσκου, γιατί εννοείται είχα ξανακούσει πράγματα απ’τους πρώτους τρεις δίσκους των Bathory, αλλά από mp3, youtube και τέτοια…ναι με κέντρισε το ενδιαφέρον το αφιέρωμα του Metal Hammer
:):!:

Witch Mountain - Cauldron of the Wild. Προθερμανση για το μεθαυριανο λαιβακι.
Τι??? Πως τολμάς??? Τα παίρνεις και εσύ από το Χρονόπουλο??? Απλά ντροπή…Και τι σημαίνει μη σοβαρή ακρόαση από mp3 και youtube??? Όλος ο σοβαρός ο κόσμος από εκεί ακούει…Α ρε stef…Και σε είχα για παιδί της νέας εποχής… 
Στο θέμα μας τώρα
[B]Azaghal - Deathcult MMDCLXVI[/B]

Άλλη μια αγορά των τελευταίων ημερών. Είναι η έκδοση της Solistitium με τα 16 κομμάτια. Πολύ μαυρίλα μαζεμένη. Ωραίο cd-άκι από διάφορα demo και sessions της περιόδου 1997-1999.
…εννοούσα ότι δεν άκουγα ολόκληρους τους δίσκους, αλλά ένα τραγούδι από δω, δυο τραγούδια από κει:):!:
Ναι ρε συ, κατάλαβα τι εννοούσες. Απλά είχα την ανάγκη να τρολάρω λίγο. Παιδί είμαι και εγώ. Το αξίζω που και που 
[B]Monstrosity - Millennium[/B]

Δεύτερη ακρόαση, και μου φαίνεται ήδη δισκάρα. Και το πρώτο μου άρεσε αλλά αυτό ίσως μου φάνηκε κάπως πιο εύκολο να το “χωνέψω”.

God’s Army A.D.-God’s Army A.D.
Μελωδικο Power που δεν ξεχωριζει στις γρηγορες ταχυτητες αλλα στα πιο AORαδικα σημεια.Τουλαχιστον το Waiting for the Miracle ειναι ενα τραγουδι υψηλου ενδιαφεροντος
Δισκαρα indeed.Πολυαγαπημενη μπαντα.
[B]Desecresy - Chasmic Transcendence[/B]

Νομίζω πως είναι must για τους φίλους των Grave, Incantation, Immolation κτλ. Σάπιο, κυρίως mid tempo death metal από το πάνω ράφι. 20/6 κυκλοφορεί.

Weakling-Dead as Dreams
Αν οχι το καλυτερο,απο τα καλυτερα πρωτα δειγματα Αμερικανικου black metal.Πολλα ατμοσφαιρικα στρωματα σε ταξιδιαρικο υφος με το μαυρομεταλλικο στοιχειο να μην παραγκωνιζεται αλλα τακτα να σου θυμιζει οτι υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι τροποι να σου μαυρισουν την ψυχη.
[B]Krypts - Unending Degradation[/B]

Στις πρώτες ακροάσεις μου είχε φανεί κάπως υποδεέστερο του εξαιρετικού τους demo, χωρίς να έχω δώσει ιδιαίτερη βάση στο ΕΡ που είχε κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Τελικά όμως πρόκειται για πολύ καλό δίσκο, death metal με πνιγηρή ατμόσφαιρα και απίστευτα riff. Κι ας υπάρχουν επανηχογραφημένα μέσα 3 κομμάτια από το demo, τόσο γαμάτο που ακούγεται ως σύνολο, χαλάλι.
Rush - Test For Echo
:):!: