Τι ακούτε τώρα; #5

Penance-Alpha & Omega

Οι Penance δεν ειχαν ποτε τα φοντα να ξεχωρισουν στο χωρο του doom και να θεωρηθουν μπαντα 1ης κατηγοριας.Παλιομοδιτικο doom,σαν Trouble και Pale Divine εχοντας και καποιες stoner (που με χαλανε) πινελιες.Ευτυχως ο τραγουδιστης τους την εκανε για να φτιαξει του πιο γαματους Argus.

Εχω ξεθαψει μπολικο death metal τις τελευταιες μερες και το ξανακουσα και αυτο.
Παρα πολυ καλο ντεμπουτο απο την μπαντα που ηδη ειχε δωσει εξαιρετικοτατα δειγματα
στις προηγουμενες κυκλοφοριες της.Παμε μωρη Suomi !

[B]Ataraxie - Slow Transcending Agony[/B]

Πάρα πολύ καλή μπάντα.

[SPOILER][/SPOILER]
Gabberotic / shitcore. Ή αλλιώς το soundtrack της πούτσας που θα φτύσει χύσι, και του σκατού όταν έχει πλημμυρίσει. Τράβα και το καζανάκι καθώς φεύγεις μη μυρίσει.

[B]Slugathor - Echoes From Beneath[/B]

Παμε μωρε Bolt Thrower λεμε !

[B]Obliteration - Black Death Horizon[/B] w00t!

Συνεχίζουμε με Passenger Of Shit ‎γιατί έχουν πολλά σκατά. Deathster αν σε ενοχλούν τόσο τα εξώφυλλα σβήστα.

Fifth Reason-Psychotic

[B]Behemoth - The Satanist[/B]

Ας το παλέψω μια.

Ξανα !

Ε ενα σποηλερακι δεν εβλαψε κανεναν.

Αυτό το έχω κι εγώ στα υπόψιν μου να το ακούσω, αλλά δεν συνέβη ακόμη. Με 1-2 κομμάτια από youtube πάντως ακούγεται πολύ καλό!

The Obsessed-Lunar Womb

Η φωνη του Wino δεν μου πολυαρεσει.Ολες οι μπαντες στις οποιες εχει παρει μερος ομως,μου αρεσουν πολυ.Το Lunar Womb παιζει να ειναι το αγαπημενο μου απο τους The Obsessed.

Brainstorm - Unholy

…power metal με ωραίες συνθέσεις, και αρκετά καυλαντισμένο, που ανακαλύπτει την ήδη ανακαληφθήσα Αμερική, αλλά και την ήδη ανακαληφθήσα Γερμανία…άρα δεν υπάρχει καμιά πρωτοτυπία, τίποτα το καινούριο, όχι για σήμερα, αλλά και για τα late 90s που κυκλοφόρησε, πέρα από όμορφα τραγούδια…χρειάζονται και τέτοια τα αυτάκια μας

:):!:

Αυτό δε νομίζω πως χρειάζεται σπόηλερ.

Brainstorm - Ambiguity

ισχύει κιεδώ ότι έγραψα στο προηγούμενο ποστ

:):!:

Violent Force-Malevolent Assault of Tomorrow

Παρόλο που είναι διαφορετικός και light, μου αρέσει πολύ!!! Ωραίες μελωδίες και ακούγεται ευχάριστα μέχρι το τέλος. The storm before the calm, τραγουδάρα!!!