Οι Penance δεν ειχαν ποτε τα φοντα να ξεχωρισουν στο χωρο του doom και να θεωρηθουν μπαντα 1ης κατηγοριας.Παλιομοδιτικο doom,σαν Trouble και Pale Divine εχοντας και καποιες stoner (που με χαλανε) πινελιες.Ευτυχως ο τραγουδιστης τους την εκανε για να φτιαξει του πιο γαματους Argus.
Εχω ξεθαψει μπολικο death metal τις τελευταιες μερες και το ξανακουσα και αυτο.
Παρα πολυ καλο ντεμπουτο απο την μπαντα που ηδη ειχε δωσει εξαιρετικοτατα δειγματα
στις προηγουμενες κυκλοφοριες της.Παμε μωρη Suomi !
[SPOILER][/SPOILER]
Gabberotic / shitcore. Ή αλλιώς το soundtrack της πούτσας που θα φτύσει χύσι, και του σκατού όταν έχει πλημμυρίσει. Τράβα και το καζανάκι καθώς φεύγεις μη μυρίσει.
Η φωνη του Wino δεν μου πολυαρεσει.Ολες οι μπαντες στις οποιες εχει παρει μερος ομως,μου αρεσουν πολυ.Το Lunar Womb παιζει να ειναι το αγαπημενο μου απο τους The Obsessed.
…power metal με ωραίες συνθέσεις, και αρκετά καυλαντισμένο, που ανακαλύπτει την ήδη ανακαληφθήσα Αμερική, αλλά και την ήδη ανακαληφθήσα Γερμανία…άρα δεν υπάρχει καμιά πρωτοτυπία, τίποτα το καινούριο, όχι για σήμερα, αλλά και για τα late 90s που κυκλοφόρησε, πέρα από όμορφα τραγούδια…χρειάζονται και τέτοια τα αυτάκια μας
Παρόλο που είναι διαφορετικός και light, μου αρέσει πολύ!!! Ωραίες μελωδίες και ακούγεται ευχάριστα μέχρι το τέλος. The storm before the calm, τραγουδάρα!!!