Αναθεμα την ωρα που ξεθαψα το παρακατω να λες, εσυ ο παραπανω

[B]Wormphlegm - In an Excruciating Way Infested with Vermin and Violated by Executioners Who Practise Incendiarism and Desanctifying the Pious[/B]

Έχω ανατριχιάσει μ’ αυτό το demo. Funeral doom που όποιος ακούει και δεν το ξέρει, τσεκάρει!
και καμια χαλαουα βοηθαει…

Memento Mori - Rhymes Οf Lunacy
…έλα να ξεκινάμε όμορφα την μέρα…με την γλυκολαλιά του Messiah, με ωραία κιθαριστικά ριφς και σόλος, σένα δίσκο με κομματάρες… The Seeds of Hatred , Morbid Fear, The Caravan of Souls, και The Monolith, τα πιο αγαπημένα

:):!:

Mentaur ? Darkness Before Dawn
Αυτο το πηρα πριν καμμια διετια γιατι νομιζα οτι ηταν black metal.Μα ειναι εξωφυλλο για πργκ ροκ ρε γμτ?Θα τρελαθουμε εντελως.Απο την αλλη μου βγηκε αρκετα καλα με τα δυο επικα τραγουδια του δισκου και το ΄’ζωντανο’’ Distant Ways να ξεχωριζουν.
[B]Venenum - Venenum (EP)[/B]
![]()
Τρομερό γερμανικό death metal, με ιδιαίτερη έμφαση στην ατμόσφαιρα. Κρίμα που δεν έχουν βγάλει κάτι από τότε.

Atlain-G.O.E. (Guardians of Eternity )
Brainstorm - Honey from the B’s (Beasting Around the Bush) 2dvd

The Obsessed - Lunar Womb
…Κυριακάτικο πρωινό, ζεστό, και ξεκινάμε με δουμιά βαρέων βαρών, με τον Lemmy των φτωχών Wino

πριν:
[B]DANZIG:II[/B]
τώρα:
[B]RIVAL SONS:Great Western Valkyrie[/B]
![]()
αχ αυτά τα 60ς… θέλω να τους ξαναδώ live
official video/single του δίσκου [B][U]εδώ[/U][/B]
[B]Armagedda - Ond Spiritism: Djaefvulens Skalder[/B]
Δωσε λιγο black metal να ανοιξει το ματι.Τρομερος δισκος.
Motley Crue - Girls Girls Girls
…και συνεχίζοντας με αμείωτο κέφι το Κυριακάτικο πρωινό με τον μόνο δίσκο που έχω απολαύσει απ’αυτά τα παιδιά τα glamουράδικα…τα pozerάδικα…τό’χα πάρει τότε σε κασσέτα που σοδομίστικε με τον γνωστό τότε τρόπο του ξαναγραψήματος#-o και ξανάρθε χθες στην τρυφερή αγκαλιά μου στην μορφή του cd…κεφάτα hardrockάδικα τραγούδια, ότι πρέπει για να σου φτιάξει την διάθεση
[B]Excruciate - Passage Of Life[/B]
Σουηδικο death metal απο το μακρινο 1993.Εχουν ολα τα στοιχεια του ηχου και καμποσα
δικα τους.Πολλες αλλαγες στα ριφφ,ωραιος ηχος και τραγουδαρες.
Falconer - Chapters from a Vale Forlorn
…κλασική powerιά, όταν το είδος είχε πάρει τα κάτω του…άρα μάλλον μιλάμε για ένα απ’τα τελευταία κλασικά του είδους…και πολύ ψαρωτικό εξώφυλλο…πάρα πολύ καιρό είχα να το ακούσω

Entrails-Resurrected from the Grave (Demo Collection)
Συλλογη των 2 ντεμος τους (Reborn και Human Decay) τα οποια ζεχνουν Σουηδιλα (Entombed & Dismber) .Μουσικη των 90ς,ξαναηχογραφημενη προ 5ετιας και τα αποτελεσμα…αποτελεσματικα,χαχα
[COLOR="#FF0000"]Venetian Snares - My Love Is A Bulldozer[/COLOR]
[B]Temple Nightside - Condemnation[/B]

Είχα κάποιους μήνες να το ακούσω, αλλά κάθε φορά με τραβά με τον ίδιο υπνωτιστικό τρόπο. Τα τελευταία χρόνια οι ορμώμενες εξ Ωκεανίας μπάντες μεγαλουργούν…