![]()
Sky Of Avalon - Prologue To The Symphonic Legends
…συμφωνικό rock με μπροστάρη τον Uli Jon Roth, που παίζει κιθάρα, μπάσο, πιάνο, και φυσικά είναι ο δημιουργός αυτού του έργου, συν και το ότι έχει κάνει και το art-work…χαλαρωτικό άκουσμα, ειδικά μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα μουσικό έργο, ένας μουσικός κόσμος, που θα ανακάλύπτω κατι το καινούριο σε κάθε ακρόαση…το Winds Of War μέχρι στιγμής ότι πιο απλό άλλά και όμορφο έχω ακούσει, για καιρό

:):!:

Cruachan-Blood on the Black Robe
Ευτυχως εφυγε η τυπισσα που ταγουδουσε και πλεον το κανει ο αρχηγος Keith Fay,οπως στο ντεμπουτο τους.Και ειναι εξισου καλο με τοτε.Καπαρωσε την δευτερη θεση στιν δισκογραφια τους για μενα.Κελτικες Ιαχες και πολεμοχαρεις παρελασεις στα αυτια μου.Απο Ιρλανδους που ειναι στο αιμα τους,οχι απο Ισπανους που ταγουδαν για fairies

Revelation - …Yet So Far
…το παρόν, τό’πιασα κιαυτό τυχαία για πρώτη ακρόαση, ξεκινάει με ένα 6’+ τραγούδι, που δικαιολογεί το Progressive του χαραχτήρος του, με ολίγον Rush διάθεση, που φαίνεται και στα μεγάλα ορχηστρικά μέρη, σχεδόν σε όλα τα τραγούδια, και θα ικανοποιήσει…μετά το γυρνάει σε Trouble, δικαιολογώντας τον doom του χαραχτήρος του, που είναι περρισότερο διάχυτος στον δίσκο…καλός δίσκος…θα τσεκάρω και άλλα απ’αυτούς…και όπως γράφουν και στο μάπαμπουκ τους…’‘Doomed in Baltimore since 1986’’

:):!:

Capilla Ardiente-Bravery, Truth and the Endless Darkness

Μαγευτικό!!! Δίσκος που σε ταξιδεύει…

Hades-…Again Shall Be
Δεν ξερω σε ποσους black metal δισκους θα εβαζα ‘‘10’’.Ξερω οτι αυτος θα ηταν ο ενας
10αρι ? Για πες τιποτα παραπανω.Τους ξερω σαν ονομα και θυμαμαι να τους εκθειαζουν
σε ενα ξενο φορουμ,αλλα μην τα ξαναλεμε για το ιντερνετ και τους τονους mp3.
Παιζει να το εχω ακουσει ας πουμε και να μην το θυμαμαι καν.
fuck,ακουω κατι αλλο τωρα αλλα σου λεω στα γρηγορα.Καταρχην η φωνη ειναι ξεχωριστη,δεν ανηκει στο συρφετο.Εχει το black το κορακισιο,σαν Enslaved.Πως να το πω,ραγουδαει black αλλα καταλαβαινεις και τι λεει,χαχα.Εχει εναν επικο τονο.το ιδιο και η μουσικη.Ειναι τελεια αναμιξη του ακραιου και του επικου.Μιλαμε για πολυ ταλεντο.Ακου τα Unholy Congregation
και The Ecstacy of an Astral Journey και πες μου γνωμη
Υ.Γ. και αν σου αρεσει ακους και το δευτερο (ΘΕΙΚΟ και αυτο),δοκιμασε και τα 2 Hades Almighty,ελαφρως πιο μελωδικα και με σχεδον καθαρα φωνητικα,κατι σαν Vintersorg του πρωτου ep αλλο με πιο black μπολιασμα
σωραιος! Θα τσεκαρω αφου ακουσω τον δισκο που ακουω τωρα.
Ειπα να ακουσω [B]Enthroned[/B] μετα απο διακοσια χρονια.
Ακουσα το ντεμπουτο και τωρα ακουω το XES Haereticum που ειναι το τελευταιο τους
που ειχα ακουσει.
ποτε δεν με ενθουσιασαν οι Enthroned,κατι δεν τους κατενειμε ποτε στα αγαπημενα μου.Τωρα:

Pantheon I-From the Abyss They Rise
Συλλογη με ακυκλοφορητα.Πιο βρωμικη παραγωγη στα παλιοτερα τους που τους ταιριαζει αλλα αυτο το τσελο που ακουγεται σε καθε τραγουδι την ωρα που οι υπολοιπου βαρανε αλυπητα (και μονοτονα) δεν μου εχει κατσει καλα.Θα χαθει στην ληθη και αυτο μετα απο 1-2 ακουσματα

Ακουσα το Again Shall Be μια φορα χτες και το ακουω και τωρα.Παρα
πολυ ωραιο.Πολυ ιδιαιτερος ηχος,πολυ προσωπικος θα ελεγα.
Καλα μην φανταστεις οτι ειμαι κανας φαν τους.Απλα καπου ειδα οτι
βγαλανε νεο δισκο και ημουν σε φαση ‘μα καλα ζουν αυτοι ?’ γι’αυτο
ειπα να τσεκαρω τι παιζει.

Star Insight-Messera
Συμφωνικο ψευδομπλακ, πληκτρομπιτατο και χαρουμενο,διασκεδαστικο και εμπορικο.