Τι ακούτε τώρα; #5

Leather Nunn-Take the Night

[B]Ash Borer - Bloodlands[/B] Τρομερο το EP.Για αλλη μια φορα μουσικαρες.

[B]Deathspell Omega - Si Monvmentvm Reqvires, Circvmspice[/B] ναι μωρη μπανταρα !

Shcooldrivers - TheroNation

…άλλο ένα άκουσμα, σένα ήχο που δεν ακούω ιδιαίτερα…αυτό λοιπόν το hard Rock που παίζουν οι Shcooldrivers μέσα στα 13 τραγούδια που περιέχει ο δίσκος, είναι σαν άκουσμα πολύ καλό, και αυτό έχει να κάνει με την πολύ καλή παραγωγή, με τους μουσικούς που είναι όλοι παικτούρες, με κύριο πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή, που μου ακούγεται όπως πρέπει να ακούγεται για το είδος…δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος μαυτόν τον ήχο, αλλά τώρα ακούγοντας τον δίσκο, περνάω μια όμορφη ώρα…το μόνο αρνητικό, αν και με μια μόνο ακρόαση ίσως τους αδικώ, είναι ότι δεν σου μένει στο μυαλό κάποιο τραγούδι, όπως μάλλον θά’πρεπε, με αυτόν τον ήχο

:):!:

Belenos-Errances oniriques

Arch / Matheos-Sympathetic Resonance

Μακαρι να έχει συνεχεια αυτο το διαμαντι.Πιθανοτατα να το ευχαριστηθηκα περισσοτερο και απο το τελευταιο Fates Warning.Δεν ειναι μονο το ποσο μου ελειψε η φωνη του Arch,αλλα και το ποσο καλογραμμενες ειναι οι συνθεσεις.Και ολες με βαση την συνεργασια των Matheos /Arch εκτος του τελευταιου κομματιου Incense and Myrrh που ειναι …Arch/Matheos.Μην χασει και δεν φανει οτι εβαλε περισσοτερο χερι σε αυτην την σενθεση ο Arch,χαχα

Coroner-Punishment for Decadence

Tankard - B-Day

…θραααςςς δισκάρα που δροσίζει ένα ζεστό βράδυ, συν τα μπυρόνια, ότι καλύτερο

:):!:

https://www.youtube.com/watch?v=6g4KfV4ZXlY

Ought-More Than Any Other Day [2014]

Debut LP by Montreal post-punk band Ought

This is pure blasphemy. Το ξανά βάζω. Πέρασε καιρός

The Unsane-necronomic forces

At the gates - slaughter of the soul

In flames - the jesters race

In this moment-whore