Τι ακούτε τώρα; #5

Καλό ή απογοήτευση;

Το αυτό.

Μα είναι δίσκαρος πανάθεμά το!

“On topic”…

Aherusia-As I Cross the Seas of My Soul

Επιμεταλλωμενη παραδοσιακη μουσικη.Τα λιγα black στοιχεια εχουν εξαφανιστει (εκτος φωνητικων).Τον καταυχαριστιεμαι ομως

[B]Kriegsmaschine - Altered States of Divinity[/B]

Το “Enemy of Man” με τις πρώτες ακροάσεις δεν μου άρεσε, οπότε είπα να γυρίσω λίγο πιο πίσω, και εδώ οι Kriegsmaschine φαίνεται πως με πείθουν και με το παραπάνω.

Για μενα ειναι δυστυχως πολυ χειροτερο απο το πρωτο. Θα του δωσω και αλλες ευκαιριες παντως.

black fate - commander of fate (1986) πρωτο και μοναδικο :frowning:
γερμανικο ultra heavy , Λυρικο , μελωδικο . γαματο βρε αδερφε !!

συμπαθητκος θα ελεγα
τουλαχιστον θεωρω οτι ειναι καλυτερος απο το nostradamus

[B]Pentagram - If The Winds Would Change[/B]

Σημερινή αγορά (μαζί με άλλα) αυτό εδώ. Είναι η έκδοση της High Roller του 2014 (3η κατά σειρά αν δεν κάνω λάθος). Αν εξαιρέσει κανείς τον πολύ κακό ήχο, αφού δεν πρόκειται για επίσημες ηχογραφήσεις, μιλάμε πραγματικά για μουσικό κειμήλιο. Εδώ μέσα έχουμε ηχογραφήσεις που έγιναν στα 70s. [B]Εξαιρετικό[/B]

Ancient Rites - Dim Carcosa

…όταν πρωτοήρθα σε επαφή με αυτό το συγκρότημα, πριν 4-5 χρόνια, με αυτόν τον δίσκο, έχοντας το αγοράσει για φίλο, απ’το εξώφυλλο και μόνο, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με επικούρα…για να μην αλλάξω άποψη, μάλλον η ακρόαση που του έκανα ήταν αν μη τι άλλο επιπόλαιη…τώρα που ξανά βρέθηκε στην τρυφερή αγκαλιά μου, καταλαβαίνω την ύπαρξη του επικού στοιχείου…όχι μόνο όμως αυτό…αυτό το αριστούργημα μέχει συνεπάρει με τις εκπληκτικές συνθέσεις του, ενώ κάπου ακούω πλήκτρα, που κάνουν την ακρόαση ακόμα πιο όμορφη…symphonic black/viking metal λοιπόν

:):!:

Tyrant’s Reign-Tyrant’s Reign

Thrash συλλογη των 2 μοναδικων ντεμο της μπαντας.Κορυφαιο

Ghost-Year zero

Stratovarius - Infinity Visions dvd

Illdisposed-With the Lost Souls on Our Side

Εχει καποια καλα τραγουδια που ξεχωριζουν αλλα γενικοτερα σκια του παρελθοντος τους και αυτοι.το ‘‘No More Devil to Show’’ παντως γαμει

Battleroar - Blood of Legends

…πριν ξεκινήσω για το γραφείο, είπα να πάρω λίγη ενέργεια

Τρομερος δισκος.Το ειχα παρει λιγο καιρο αφοτου ειχε βγει και ακομα θυμαμαι μπολικες
απο τις μελωδιες του.

Ναι μωρη μπανταρα μγκουα !

Warrior-Fighting for the Earth