Μουσικός εξοπλισμός σε τιμή ευκαιρίας!

Πωλούνται όλα μαζί ή και ξεχωριστά

1. ηλ. κιθάρα Fender Stratocaster (made in Mexico) με 2 μονούς και 1 διπλό μαγνήτη σε πολύ καλή κατάσταση. Αρχική τιμή αγοράς 800 ευρώ. Πωλείται ξεχωριστά 500 ευρώ

2. ηλ.κιθάρα Schecter Blackjack ATX (εξάχορδη) με 2 διπλούς μαγνήτες Seymour Duncan σε άριστη κατάσταση. (αρχική τιμή αγοράς 1090 ευρώ).Πωλείται χωριστά μόνο 500 ευρώ.

3. ενισχυτής ηλ. κιθάρας Tech 21 60 Watt (USA)σε πολύ καλή κατάσταση.
    Αρχική τιμή αγοράς 860 ευρώ πωλείται χωριστά μόνο 350 ευρώ.

4. ενισχυτής μπάσου Laney 30 Watt. Πωλείται χωριστά μόνο 50 ευρώ

5. μπουζούκι με μαγνήτη ολοκαίνουριοο (2 μηνών) (συνολικής αξίας 380 ευρώ) σε άριστη κατάσταση. Τιμή πώλησης χωριστά μόνο 200 ευρώ.

6. τουμπερλέκι σε πολύ καλή κατάσταση. Πωλείται χωριστά μόνο 50 ευρώ. Δώρο παραδοσιακό όργανο Βενεζουέλας (ξύστρα- ιδανικό για λάτιν).

7. πολυεφέ Rocktron Chameleon 2000. Αρχική τιμή αγοράς 600 ευρώ) πωλείται χωριστά μόνο 100 ευρώ.

8. 4 πεταλάκια: Equalizer Boss, Super Shifter Boss, Metal Zone MT2 Boss, Digitech Delay.Ολα μαζί μόνο 200 ευρώ. Πωλούνται και ξεχωριστά.

Εννοείται ότα τα ανωτέρω μαζί με θήκες, πένες, καλώδια και καθαριστικά.

Ολα είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση και ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ 1700 ευρώ!!! ή ανταλλάσονται με ηλ. κιθάρα Ernie Ball Music Man S.Morse model blue burst with floyd rose σε σχετικά καλή κατάσταση (όλα τα παραπάνω ξεπερνούν κατά πολύ την αρχική τιμή της ηλεκτρικής πουζητάω για ανταλλαγή).

Θα σας παρακαλούσα επειδή δεν έχω μεγάλη σχέση με το διαδίκτυο να μου στείλνετε μηνύματα ή να με παίρνετε τηλέφωνο μόνο στο κινητό μου και να μη μου στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα.

6942971875
Βλαδίμηρος
Περιοχή : Θεσσαλονίκη (Πυλαία)