Διασκευές

A! O.K. τότε! :wink:

Τελικά τα γούστα μας είναι ακριβώς ίδια σου λέω!! :lol: :stuck_out_tongue:

Όντως διασκευάρα…

Γαματες ειναι και οι διασευες σε ρορ κομματια απο metal συγκροτηματα.

Καποιες που θυμαμαι ειναι:
Yngwie Malmsteen - Gimme Gimme Gimme (Abba)
Vision Divine - Take on me (Aha)
Talisman - Frozen (Madonna)

Επισης, πολυ καλες διασκευες ειναι τα
Paradise Lost - Small town boy (Bronski Beat)
Disturbed - Land of confusion (Genesis)

Μια διασκευη που εμενα προσωπικα μου προκαλει λιγο γελιο ειναι η διασκευη του Losing my religion των REM απο
τους Graveworm.

Τελος, για οποιον δεν το εχει δει, ας τσεκαρει βιντεακι στο οποιο οι Dream Theater διασκευαζουν το Damage inc
των Metallica και στα φωνητικα ειναι ο τραγουδιστης των Napalm Death. Πολυ γαματο!!!:stuck_out_tongue:

πολυ αστειο θες να πεις…

Ακουσα την διασκευη του “Summer wine” απο τον Ville Valo και την Natalia Avelon και ομολογω μ’αρεσε πολυ.:oops: :oops: :oops: Η φωνη της κοπελας ειναι απιστευτη και αν και του Valo η φωνη ποτε δεν μ’αρεσε(την θεωρω καπως ατονη) πιστευω σε αυτο το κομματι ηταν ιδανικη…:slight_smile:

tolkki tolkki είσαι εδώ;;; :stuck_out_tongue: :lol:

Θεικοτατη διασκευη θεωρω το Lost Horizons των MSG,απο Memento Mori στο Rhymes of Lunacy.Σορρυ αν εχει αναφερθει ξανα.Φερνοντας στο μυαλο του κανεις τη φωνη του Messiah οταν ακουει το original,καταλαβαινει νομιζω οτι ο χοντρος θα ταιριαζε να το πει.Και κατ’εμε ταιριαζει!

Ενδιαφερον ακουγετε, θελω να την ακουσω! Να ακουσω το χοντρο να τραγουδαει αυτος αντι ο Barden.

Egw Teleytea Xarhs ton Kalo Mou filo Davidian Akousa To Batery Apo Machine Head Kai Mou Efyge H Masela!!!Espeire Milame!!

θα διαφωνησω μαζι σου… δεν ειναι και τπτ τρομερο… μονο η φωνη του flynn ειναι διαφορετικη… ωραιο ειναι, αλλα ειναι επανεκτελεση ουσιαστικα…

Ωραία διασκευή σε πιό industrial ύφος είναι αυτή των dope stars inc στο right here in my arms των him,τους οποίους παρεμπιπτώντως συχαίνομαι…

Η διασκευή του Summer Wine είναι επιεικώς γελοία.
Η κοπελιά προσπαθεί ανεπιτυχώς να δώσει πάθος στη φωνή της πράγμα που εμένα δεν με πείθει.
Η Nancy το λέει πολύ καλύτερα.

ta spao me tis eksis diaskeyes

Paradise Lost - death walks behind you
Metallica - last caress-green hell kai so what?
Johny Cash - hurt
Type O Negative- paranoid
Sepultura - orgasmatron
Rammstein - stripped
Sentenced - white wedding
At The Gates - ayto pou exoune kanei apo Slayer
Samael - i love the dead
Marylin Manson - sxedon oles oi diaskeyes tou gamane, epedi einai diaskeyes me tin pragmatiki ennoia tou orou oeo

a kai ksexasa Death - painkillah!!!

Sentenced -Digging the grave από Faith no More και στο Creep από Radiohead

Εγω το λατρευω! Και των 2 οι φωνες μ’αρεσουν πολυ.:slight_smile:

Exei akoysei kaneis to Corporal Jigsore Quandary apo The Berzerker, to Mandatory Suicide apo Decapitated kai to Remember Tomorrow apo Opeth ? Kai oi 3 diaskeves ta spane.

ΘΕΙΚΟ!!!
μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το αυθεντικο!!!
(παιζει βεβαια αυτο να συμβαινει γιατι δεν παω σχεδον καθολου τους maiden…):-k

Axel Rudi Pell - Warrior (Riot cover)

Δόξα και τιμή στους αγαπημένους μου Riot, αλλά η διασκευή μάλλον μου αρεσει περισσότερο. :oops:

Nevermore-sound of silence

• Love Bites (Judas Priest), Double Dare/Silent Hedges (Bauhaus)

Επισης ολο το e-Motive των Perfect Circle…