Διασκευές

:thumbup:

To 'χει ακούσει κανείς από Heir Apparent;;; :wink:

Apo Heir Apparent den exw akoysei tpt . Parepiptontws mhpws exei akoysei kaneis to Black Night paigmeno apo Deicide ?

#-o Κάνανε τέτοια διασκευή οι Αντίχριστοι??:lol: :stuck_out_tongue:

tool- no quarter

Nai , me ton Benton na allazei elafrws kai toys stixoys toy kommatioy pros to satanikoteron .

Η διασκευή των Dream Theater με τον Dickinson να τραγουδάει στο perfect strangers είναι μάλλον η καλύτερη διασκευή που έχω ακούσει…

:o

Σοβαρά ρε;;;
Δεν την έχω ακούσει…:frowning:

Όποιος την έχει ας βοηθήσει ρε μάγκες!

Και χωρίς τον Dickinson είναι και πάλι πολύ καλή…

:lol: :wink: :stuck_out_tongue:

Από limewire την έχω κατεβάσει (ελπίζω να μην πάω φυλακή τώρα που ομολόγησα ότι είμαι παράνομος:p )

Έπος! Τι να μας πούν και οι Nevermore! :wink: :lol:

Check your p.m.! 8)

Άσχετα με τα γούστα του καθενός, η διασκευή των Νevermore είναι ο ορισμός της διασκευής!
Χωρίς αυτό να σημαίνει πώς η διασκευή των Heir Apparent δεν είναι καλή!

Ναι, εννοείται! Οι Nevermore το έχουν αυτό γενικώς! :roll:
Απλώς, εγώ δεν τους αντέχω με τίποτα! :?

Δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί αλλά η διασκευή των Machine Head στους Police του Sting σπέρνει…
Μachine Head - Message In A Bottle λοιπόν…
Και άλλη μια κορυφαία διασκευή στο χιλιοδιασκευασμένο Paint It Black είναι αυτή των Εarth Crisis :bow:

Tελικά την είχα ακούσει, απλά την είχα ξεχάσει γτ δεν ήταν και καμμιά διασκευάρα.

Όπως επίσης είχα ακούσει και Dream Theater με Dickinson live σε ένα κομμάτι, δε θυμάμαι ποιο (πρέπει να ήταν το Smoke on the Water).

:-k Μάλλον το Live Aid Armenia λες με Bruce Dickinson, Ian Gillan, Tony Iommi, Ritchie Blackmore, Roger Taylor κ.ά. :wink:

Αν δεν εννοείς το “Smoke On The Water”, o Bruce είχε παίξει (εκτός από το “Perfect Strangers”) με τους Dream Theater και τα “The Trooper”, “Where Eagles Dare” και “Killers”! :-k

Όχι όχι καμμία σχέση, έχω όλα όσα ανέφερες.
Το Live Aid Armenia το έχω εδώ και χρόνια σε video.

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ρε γαμώ το.
Και το κακό είναι ότι πρέπει να το έχω διαγράψει και να μην το έχω ούτε στα DVD μου.

O Dickinson με τους Theater έχει συνεργαστεί στο Perfect Strangers.

Ναι, αλλά έχει παίξει live μαζί τους και τις 3 διασκευές Maiden που προανέφερα! :slight_smile:

Στις 18 Μαΐου 1998, στο Los Angeles!

Για διασκευή σε Purple λέμε.
Επίσης αφού ξεκινήσαμε και για Theater, οι άνθρωποι έπαιξαν όλο το Darkside of The Moon και το έπαιξαν κορυφαία.