Διασκευές

[SIZE=“6”]ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ[/SIZE]8)

Ρε βρωμοαμερικανακι με τους αχρηστους στα live τους Disturbed τι πεταγεσαι;(χιουμορ φυσικα)
Για κατεστραμενο σε κοβω. Αλλος ενας υμνος για εμας τα αμερικανακια εχουν οι Showdown που ακουω τωρα και ειναι το carry on wayward son των Kansas αν θυμαμαι καλα το ονομα του συγκροτηματος(:lol: ). Γεια σου ρε Davidian:wink:

Μιας και αναφερθήκαμε στους Disturbed έχουν κάνει τις εξής γαμάτες διασκευές

1.Land of confusion από Genesis

2.Shout από Tears for fears

3.Walk από Pantera

Για την ιστορία…8)

Είθε να έρθουν για live κάποτε…[-o<

Eκανα λιγο editing και εχεις την επιλογη μου.

Για το αλλο ασε μωρε δε λενε live…

:wink: 8)

Είναι λίγο κουλοί,ναι…:lol: :stuck_out_tongue:

I’m infected too…groovy

Μια και αναφερθηκατε σε infected και groove να προσθεσω τη διασκευη στο Immigrant song απο Infectious Grooves που τα σπαει!!

Ρε γαμωτο dazmaniak ολα καλα και ανθηρα με τους showdown τι την ηθελαν τη διασκευη στους Kansas??Το μονο που με χαλασε ηταν για να πω την αληθεια,δε βρηκα και πολυ πετυχημενη τη συνταγη(βλ.και Astronomy απο Metallica πχ…).Κατα τ αλλα :metal: :metal: :metal:

Δεν τη ξερω τη διασκευη , θα το ψαξω…:wink:

Δεν πειραζει για το κομματι των Κansas γιατι στις περιοχες απο εκει που ειναι οι Showdown ειναι υμνος πιο πολυ και τους επιτρεπουμε να το πουνε…
Οσο για το Garage Inc. :lightsabre: Hands off :lightsabre: Μου αρεσε πολυ τι να κανω;:smiley: Ηοkam εισαι αυστηρος, δεν πειραζει μωρε,χαλαρα…

Aλλος ενας υμνος που αυτη τη φορα η διασκευη μου αρεσει ισως πιο πολυ απο το original:
Αin’t no sunshine απο τον John Waite (αδυναμιες ειναι αυτες).

Ο συγκεκριμμενος δισκος των Infectious Grooves λεγεται Sarsippius Ark.Καλοπαιγμενο funk-οειδες project απο Μike Muir και Rob Trujillo.

Το Garage Inc. μ αρεσει πολυ γενικα daz μονο η συγκεκριμμενη διασκευη μου φανηκε καπως,επειδη νομιζω πως δεν μπορεσαν απλα να πλησιασουν την ατμοσφαιρα του πρωτοτυπου.Κατα τ αλλα ειμαι “αυστηρος” μονο με τα γκρουπ που λατρευω,αλλιως χαλλλλαραααα που λεμε και δω στη Σαλονικη…:wink:

Ποτε δεν ειχα αφιερωσει χρονο σε αυτο το project. Tωρα που εχω χρονο σιγουρα πρεπει να προσεξω καποια πραγματα παραπανω. Σε ευχαριστω που το επισημανες Hokam.

Aπο Τribe of Gypsies μου αρεσε η αλα Santana εκδοχη τους στο ain’t talking about love των VH.

POU MOU ARESOUN

Children of bodom-Oops i did it again,bed of nails,shot in the dark,talk dirty to me,don’t stop atv the top,hellion
Pantera-Hole in the sky
Death-Painkiller…
In flames-World of promises
Malmsteen-gimme gimme

POU DEN MOU ARESOUN

Machine head-Hole in the sky
Malmsteen-Dream on
six feet under-tnt,back in black,wrathchild

Ψάξτε και το Senior Coconut - Smoke On The Water.
Και γαμώ τις διασκευές!

1. Angtoria (της Sarah Jezebel Deva) - Confide In Me (Kylie Minogue!)

2. Talisman - Jeff Scott Soto - Frozen (Madonna)

3. Τo Die For - In The Heat Of The Night (Bonnie Tylor)

Διασκευαρα!!!

Εμένα κι από Madonna μ’αρέσει αρκετά αυτό το κομμάτι! :wink: και το κλιπ.

Aπο τα κορυφαια ποπ αλμπουμ ολων των εποχων το ray of light γενικα.

Μόλις άκουσα το A Little Time από Heaven’s Gate.

Πολύ καλή διασκευή αλλά πολύ καλύτερο (σαφώς) το πρωτότυπο.

Battery από Μachine Head…(Στην special edition του Βlackening)…:metal: :metal:

Nevermore - the sound of silence