Tωρα εγραψες… Μιλαμε για το κομματι!!!
βασικα ολο το αλμπουμ ειναι πυραυλος…
Βασικα δεν τον εχω ακουσει ολο τον δισκο, αλλα μου εχουν πει καλα λογια…
και λιγα σου ειπανε, να τον ακουσεις!
Ι will… That’s A Promise…:yes: :yes:
Μachine Head-Creeping death
Λοιπόν έπαθα πλάκα… Μόλις άκουσα το Smooth Criminal του Michael Jackson από τους Alien Ant Farm!!!
Φοβερή διασκευή!!!
__Μια απ’ τις καλύτερες διασκευές ever! Και φυσικά καλά έκανες και έδωσες link για video μιας και στο βίντεο μπορεί κανείς ν’ απολαύσει τον… Α, δε λέω τίποτα παραπάνω -να το δείτε!! 8)
Ε ναι επίτηδες έδωσα το link
Τσεκάρετε και το Imagine απο A Perfect Circle…
+1
Από τις πιο αξιόλογες, έτσι ακριβώς όπως θα πρεπε να είναι μια διασκευή!
Η διασκευη του Hallelujah του Jeff Buckley που επαιξαν οι P.O.S. στο προσφατο live τους πιστευω πως ηταν κατι παραπανω απο αξιοπρεπης,πολυ συναισθημα σ ενα ηδη πολυ φορτισμενο τραγουδι.Ευγε.
Aκομα θυμαμαι το σοκ που επαθα το?98(Μαρτιος αν θυμαμαι καλα) ακουγοντας το strangehold (εδω τελειωνουν ολα) του θεου Ted Nugent να το παιζουν καποιοι Tool (δικο τους το κανανε κι αυτο οι τρελοι), επισης εκεινη τη βραδια ειχε και demon cleaner των Kyuss το μενου καθως και μια απιστευτα ψυχεδελικη διασκευη του δικου τους Pushit (θεια λειτουργια):papas:
8O 8O 8O
Αυτα ειναι…Παντως το stranglehold ειναι απ τα καλυτερα κομματια για jam,μπορεις να σολαρεις ατελειωτα!
Strangehold το κομματι που τα ξεκινησε ολα σε μενα…Ημουν 12 ετων. Μπορεις να φανταστεις το σοκ που ενιωσα εκεινη τη στιγμη. Ο Maynard βγηκε στη σκηνη ντυμενος ιεροκυρηκας της τηλεορασης με μια βιβλο στο χερι.
Υup,φανταζομαι!!Ευτυχως η μαστιγα των τηλευαγγελιστων δεν ηρθε ακομα κατα δω,παντως το κραξιμο που εφαγαν απ τον Zappa ηταν απιστευτο.Κριμα που αυτοι ειναι ακομα εκει και αυτος οχι…
Zappa? Θα σε μαλωσω τι ακους. Παιζετε καθολου Zappa ρε κοπριτη;
Παντως γενικα το θεμα με τη χριστιανικη κοινοτητα στην Αμερικη αστα βραστα καλυτερα.:twisted:
Εχουν μεγαλη απηχηση αυτα τα τηλε-λαμογια εκει ε?Παιζαμε καποτε το Dirty love και το my guitar wants to kill your mama,o,τι δηλαδη ειναι δυνατον να παιχτει με 3 ατομα που δεν εχουν βγαλει το berkley!! :lol: .Παντως ως Ζαπποφανατικος εχω να καταγγειλω τις τιμες των cd του θεου(αν και εχω επενδυσει στα 2/3 της official δισκογραφιας του καλως ή κακως…),προχθες πετυχα το guitar στην τιμη των 39 ευρω!!![-X
Ον τοπικ και η διασκευη του θεου στο Stairway to Heaven των ετερων θεων!:bow2:
39 ευρω;8O #-o [-X EΛΕΟΣ ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!
Ον τοπικ να βρωμισω λιιιγο τις κιθαρες και να πω House of the rising sun απο τους Brand New Sin.