Arctic Monkeys - You Know I’m No Good (Amy Winehouse Cover)
σημερα ανακαλυψα οτι οι firewind εχουν διασκευασει το teenage idol των blackfoot!!!YEAH!!!
Πολύ καλή διασκευή σε ενα ανυπέρβλητο κομμάτι…
Θυμασαι στο λαιβ τον Maiden1821 πως εκανε ε?
Χαχχαχ ναι…Αφήνιασε τελείως…
:lol:
Skyclad - Emerald (Thin Lizzy)
Σωστόοοος.
bolero απο pink martini!
Children of Bodom - Oops! I did it again
Τέλος… :lol:
πριν αρκετα χρονια,σε μια εκπομπη την εποχη που κανανε προγραμμα οι συντακτες του Hammer,ειχα ακουσει στο ραδιο,μια γαματη διασκευη στο confide in me της καιλι μινογκ.προσφατα ανακαλυψα οτι το εκαναν και οι angtopia!αλλα τοτε που το ακουσα δεν υπηρχαν οι angtopia.αν θυμαμαι καλα το ονομα της μπαντας ηταν στα λατινικα.οποιος ξερει κατι ας το πει!
Axel Rudi Pell στο καινουριο εχει μια γαματη στο In the air tonight αλλα οπως και να το κανεις αυτο κομματαρα θα ειναι . Επισης στο Warrior των Riot 8O
Eπισης διασκευαρες κανανε οι Tesla στο νεο αλμπουμ τους που ειναι κορυφη. Ειδικα στους Uriah Heep
[FONT=“Garamond”][SIZE=“3”]Ulver - “Solitude” (Sabbath cover)με τρομπέτα παρακαλώ![/SIZE][/FONT]
Linkin Park το Sweet child of mine,πολύ καλά τα φωνιτικά,αν και καμία σχέση με Axl.
τ-ε-λ-ε-ι-ο
ορισμός της διασκευής.
αλλά είναι και ούλβερ.
Cambodia της Kim Wilde από Apoptygma Berzerk\:D/
αυτο σου ρθε τυχαια,ή ακουσες το cambodia σε τρειλερ μιας γερμανικης ταινιας?
Όχι δεν έχω δει το trailer. Ποια ταινία?
αν σου πω οτι δεν θυμαμαι πως λεγεται.ενα γερμανικο σινεφιλ ειναι.βλεπαμε το τρειλερ και ακουγοτανε το κομματι και πεταγεται ο φιλος μου απο διπλα και μου πε οτι το χουν διασκευασει οι apoptygma.και τωρα ειδα το ποστ σου και λεω μπας και ειχε παει και αυτος σινεμα???
Λόγω συναυλιακής επικαιρότητας ή εντελώς τυχαία βρέθηκα να ακούω Can’t Take My Eyes Off You…
από Muse! Στο Dead Star/In Your World EP. Με ξάφνιασαν ευχάριστα!!!