Διασκευές

8O 8O 8O

Κάποιος μας κάνει πλάκα

Ακουσε το απο το προσωπικο σχημα του Glen Tipton . Εχω ακουσει και τα δυο … του γλεν ειναι πολυ καλυτερη …

Type O Negative-Black Sabbath (μεχρι και ο ιδιος ο Iommi προσκύνησε…)

Διασκεύη Davidian από καποιους Lost Prophets…:-k (Who the fuck are they?:lol: …Kαλή διασκευούλα παντως…)

Lostprophets… έχω μερικά κομμάτια τους σκόρπια. Αλλά δεν ήξερα αυτή τη διασκευή. Θυμαμαι μου αρεσε ένα κομματι που λεγόταν 4am forever και ενα Can’t Catch Tomorrow και ενα Rooftops απο αυτα που ειχα ακουσει. Αλλά όχι κατι να ξετρελαθείς κιόλας. Νομιζω γενικα παιζουν alternative rock-metal

Eίπα και εγώ…Δεν θα τους ξέρει η Φένια?
:stuck_out_tongue:

Μοιάζει πολυ με το original. Ακόμα και η φωνή :stuck_out_tongue:
Αλλα των machine εχει αλλη πορωση 8)

Paradise Lost - small twon boy αυτή μου αρέσει πάρα πολύ. το κανονικό είναι ένα ντισκο μπιτάκι της εποχής από ένα gay συγκρότημα αν δεν κάνω λάθος Bronsky beat ή κάπως έτσι. Κι άλλες διασκευές έχω ακούσει σε beat στο ραδιόφωνο, αλλά σαν των Lost δεν είναι καμία.

Sepultura - orgasmatron
Metallica - Astronomy (του δώσανε πολύ Heavy ήχο )

επίσης αγαπημένα…

Οχι και who the fuck are they…Γαμευουν. :stuck_out_tongue: H διασκευη καλουλα…

Ναι ρε. Το χω το cd εδω και κατι χρονια. Αν δεν ειχαμε αυτο αλλοιμονο δηλαδη.

Επισης λιγα με τους Λοστ Προφετς :!: Καποτε βαραγαν καλα γμτ. Στο πρωτο δηλ. Οσο ακουσα τα επομενα, νταξ δε πεθανα και τα παρατησα.

Κατι ασχετο . Εχω καταλαβει οτι σου αρεσει τρελα ο owens . Ανεφερε μου ενα κομματι στο οποίο τα φωνιτικα του ειναι καλλυτερα απο οτι στη διασκευη του m crowley . Προσωπικα πιστευω πως ειναι το μονο κομματι στο οποιο ξετιλίγετε πληρος το τεράστιο ταλέντο του . Μπορει και σε αλλα κομμάτια να είναι απιστευτος αλλα …

στη διασκευή του diamonds and rust =p

από το λάηβ μέλτντάουν προφανώς.

νταξει δεν μ’αρεσει το αυθεντικο, αλλα οχι και ντισκο μπιτ οι bronsky beat!!!
synth pop χαρακτηριζοταν η μουσικη τους! :slight_smile:

κατα τα αλλα οντως η διασκευη των lost ειναι καταπληκτικη!!!:smiley:

Των Depressive age είναι λίγο καλύτερη…8)

κοιτα εδω μπαινει το γουστο :wink:

αυτο ομως που μπορουμε να πουμε αντικειμενικα ειναι οτι οι lost κανανε δικο τους το κομματι,οπως γενικα με ολες τις διασκευες τους. 8)

οι depressive age απλως παιξανε το κομματι σε ενα γκοθοροκ υφος με μοναδικη μου ενσταση τα φωνητικα που δεν ταιριαζανε πολυ! :slight_smile:

Μου κανεις πλακα ? Το σκατώνει το κομματι . Μακαρι να μην έλεγε το συγκεκριμένο . #-o

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

το smalltown boy δεν υπήρξε ποτέ τραγούδι των bronksi beat. πάντα άνηκε στους depressive age.-

The Ripper-Mercyful Fate

Κορυφαίες είναι:

Eddie Ojeda - Eleanor Rigby
Joe Cocker - Don’t let me be misunderstood
Joe Cocker - With a little help from my friends
Joe Cocker - Let it be
Joan Baez - Let it be
Run DMC - Walk this way
Judas Priest - Diamonds and rust
Guns & Roses - Knocking on heaven’s door
Aerosmith - Come together
W.A.S.P. - Easy livin’