Διασκευές

εμενα μαρεσει η Rihanna.Εμφανισιακα.

Τι γνωμη εχετε για την διασκευη των Dream Evil στο My number one ?

Καλύτερο της Παπαρίζου 8)

Το ρεφραίν δεν κάθεται πολύ καλά, αλλά γενικά πλάκα έχει και το ακούω καμιά φορά… :stuck_out_tongue:

συμφωνω με μοντε σε αυτο

η καλυτερη διασκευη είναι: Death - Painkiller.-

Dream Theater-tears (από Rush…)

Φοβερή διασκευή στο Never let me down again των Depeche Mode από τους Smashing Pumpkins και ακόμα πιο γαμ…το το τζαμάρισμα των Depeche με τον Corgan στο ίδιο κομμάτι…

Αυτη η διασκευη που γουσταρα τρελά ειναι από Death,που διασκευασαν το Painkiller…Ενα κομματι δυναμίτη το έκανε ο Chuck(R.I.P) πυρηνική βομβα!!!Επισης μου άρεσε και το Sabbath Bloody Sabbath,σε παιξιμο Godspeed,και ερμηνεια του θεού Bruce!

Waltari - A Forest από Cure που την ακούω συνέχεια αυτές τις μέρες που την ανακάλυψα…

Jaded Heart-Paid my dues της Anastacia.Εβαλαν 100 κιλα @@ στο κομματι…

Ευχαριστω. Παντως θα το βρω και θα το ακουσω. :slight_smile:

Προτεινομενη διασκευη : πασιγνωστη αλλα τα σπαει ολα --> Judas Priest - Better By You , Better Than Me

αυτο εγω δεν ηξερα οτι ειναι διασκευη μεχρι που ακουσα το original αλλα ακομα δεν ξερω απο ποιους ειναι…

Spooky Tooth :slight_smile:

thnx!

Πως αποφασισε και εκανε η Tarja turunen το εγκλημα να διασκευασει το γνωστο poison(alice cooper) δεν μπορω να καταλαβω… μαλλον αστοχη ενεργεια.:?

Riki Martin Livin La Vida Loca από GYPSY PISTOLEROS

www.myspace.com/gypsypistoleros :lol: :smiley:

Pantera-Electric funeral,Planet caravan απο Sabbath…

Aerosmith-Train kept a rollin’

Έλα ντε…αποτυχημένη απόπειρα!
ον τοπικ, ωραίο είναι το sleeping in the fire των wasp από τους tiamat!
E ChrisP?:slight_smile:

Hurt - Johnny Cash (Nine Inch Nails cover) - Αναμφίβολα από τις κορυφαίες διασκεύες όλων των εποχών. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Trent Reznor (mastermind των NIN) βγήκε και είπε ότι πλέον το τραγούδι δεν του ανήκει και ανήκει στον “αθάνατο” Τζόνι Κας.

Turn The Page - Metallica (Bob Seger cover)
Imagine - A Perfect Circle (John Lennon cover)
Love Reign O’er Me - Pearl Jam (Who cover)
I Am The Walrus - Bono (Beatles cover)

Μ’αρεσει πολυ αυτη η διασκευη στο Beat It:

Ειμαι φαν της Winehouse, φωναρα.:oops: