Αμε αμε!
Και των ιδιων στο Sympathy For The Devil των Stones βεβαιως…
Απο τις πιο αθλιες διασκευες που εχω ακουσει ειναι αυτη που καναν οι Dark Tranquility στο “Μy Friend of Misery” των Metallica…
το no easy way out διασκευη απο bullet for my valentine :!: .Των survivor ειναι νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, τουλαχιστον απο αυτους το εχω ακουσει…
Έχετε ακούσει Ojeda - Snider να παίζουν Eleanor Rigby? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Παρκινσονς - Τα κορίτσια ξενυχτάνε (Αλέξια)
χααααχαχα τα σπάει τελείως μιλάμε.
the darlings
???
Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ
χαχαχα κάπου το είχα δει αυτό! Δεν το θυμόμουν πάντως. Το ξέρουν τα κορίτσια το ποιήμα βλέπω χαχα!
Δυστυχώς, οι Παρκινσονς δεν το έχουν γύρισει κλιπ να το πόσταρα
Τι να πω??? Δεν λεω τιποτα
διασκευες που με ξετρελαναν
Metallica - Turn The Page(και το κομματι του Bob Seger εχει την δικη του ομορφια)
Metallica - Die Die My Darling (δεν μαρεσει το κομματι των Misfits) ,
Metallica - Killing Time (τα riffs και τα φωνητικα ειναι απιστευτα και 10 φορες πιο γρηγορα απο το αυθεντικο)
Metallica - Stone Cold Crazy(το κομματι των Queen ειναι λιγακι φλωρικο ενω οι 'Tallica το κανανε πολυ μα πολυ αλητικο)
Metallica - So What (δεν ξερω τι λετε , εγω λεω οτι το κομματι ειναι των Metallica ,τους ταιριαζει απολυτα αν και δεν θα εγραφαν ποτε τετοιους στιχους)
ενταξει να μην πουμε και αλλα οτι εχει τραγουδηθει απο τον James δυσκολα να χωνεψεις την αρχικη εκτελεση , φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις (Mercyful Fate , Stone Dead Forever…)
Iron Maiden - Cross Eyed Mary (καταπληκτικο κομματι, μου αρεσει και σαν Jethro Tull παρα πολυ, οι Maiden το κανανε πιο γρηγορο και με την φωναρα του Bruce πιο μελωδικο)
Rotting Christ - Lucifer Over London (εξαιρετικη εκτελεση απο τους Σαπιοχριστους ,αδιαφορο απο Current 93)
Dimmu Borgir - Burn In Hell (κομματαρα, αλλα το προτιμω απο τους Dimmu επειδη ειναι πιο ατμοσφαρικο και τα φωνητικα του Shagrath αποκοσμα οπως αρμοζει στο κομματι.πολυ ωραια και τα αντιστοιχα του Vortex)
Opeth - Circle Of Tyrrants (κομματαρα , το προτιμω απο Celtic Frost που ειναι πιο thrashy αλλα οι Opeth του δινουν μια επικη ατμοσφαιρα και το τελικο αποτελεσμα μου αρεσε πολυ)
το ιδιο παιζουν και οι Obituary και δεν μαρεσε η εκτελεση τους , απλα δεν τους παει
Sepultura - Orgasmatron (καταπληκτικο κομματι, αν θελω να το ακουσω με “χρωμα” στις κιθαρες θα ακουσω απο Motorhead ,αλλα οι Sepultura δινουν ενα μισος)
δεν το εχω ακουσει απο Satyricon ακομη
1349 - Buried By Time And Dust(10 φορες πιο γρηγορο απο Mayhem , φωνητικα που σπερνουν μισος , τυμπανα λυσσασμενα , μου εχει κλεψει την καρδια…)
Antrax - Got The Time (γαααμαααατο κομματι , thraaaaaaaaaash)
Pantera - Planet Caravan (σεβασμος σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομματι ,υπεροχη μουσικη , υποβλητικα φωνητικα απο Φιλ)
Iced Earth - Burnin’ For you (εξαιρετικο κομματι και απο τους BOC ,αλλη φαση ομως με την φωναρα του Μatt και τα riff του Jon)
διασκευες που δεν μαρεσαν
Metallica - Whiskey In The Jar (ενταξει ωραια τα riffs αλλα η αγριοφωναρα του James δεν ταιριαζει)
Amon Amarth - Sabbath Bloody Sabbath (τραγικο απλα απο μια γαματη μπαντα, δεν σχολιαζω αλλο)
Emperor - A Fine Day To Die (ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το τραγουδησει αλλος πλην Quorthon αυτο το επος…τερμα)
Μegadeath - Paranoid (μα τι να πω?η απαραδεκτη φωνη του Mustouraine τα σκατωνει ολα)
Pantera - Hole In The Sky (ενταξει πορωτικο , αλλα επειδη ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι απο Sabbath ,το κρινω αυστηρα , δεν εχει την απελπισια των φωνητικων του Ozzy ο Anselmo.μονο αυτο, το τραγουδαει καλα αλλα δεν δινει αλλη ομορφια στο τραγουδι)
Scourge Of God μηπως ξεχασες το Astronomy απο metallica η δεν σαρεσει?:-s
καλο ειναι μωρε…μου αρεσει πολυ
απλα το αφησα εξω γιατι θα τα ελεγα ολα:)
To Fight Fire With Fire απο Therion με πορωνει ακομα περισσοτερο απο το original των Metallica…
Μεγάλο thread και δεν έκατσα να το διαβάσω όλο οπότε συγχωρέστε με αν έχουν αναφερθεί ξανά αυτά που θα πω.
Τελευταία με έχει πορώσει μια φοβερή διασκευή των Vanilla Fudge στο You Keep Me Hangin’ On (δε θυμάμαι ποιοί λένε το αυθεντικό, δεν τα πάω πολύ καλά με αυτό το είδος).
Επίσης φοβερή διασκευή που ανακάλυψα τελευταία είναι το Gimme Shelter απο Hellacopters (Rolling Stones το αυθεντικό).
Grip inc-Paint it black
Γιατι ρε καλο ειναι, τα riffs ακουγονται ωραια, νταξ η φωνη του hetfield μπορει να μην ταιριαζει απολυτα αλλα δεν ειναι κακη διασκευη, εμενα μου αρεσει ,δεν ξετρελενομαι αλλα οκ.
Bullet for my valentine-No easy way out από Robert Tepper