Καλησπέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες!

Έχω την τιμή να είμαι μέλος του φόρουμ από τα τέλη του Μάη που μας πέρασε αλλά τώρα το πήρα πρέφα ότι μπορώ να σας συστηθώ και επίσημα! Είμαι ο karamourtzounis λοιπόν και χαίρομαι που είμαι μέλος της παρέας σας!

Τι, δεν έχει πολλ; :frowning:

με αυτό το Nick και με το οτι ενέπνευσες τον jiopas για 2 εβδομάδες να σαρώσει τα πάντα, σε έχουν όλοι στις καρδιές τους.!
συνέχισε ετσι.!

thanks crimson, αλλά προς το παρόν δεν έχω κάτι άλλο πρωτοποριακό κατά νου, άμα μου 'ρθει θα σου πω! Και δεν κάνω poll γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ένα (ότι τα σπάω! :dance: )

Χαιρετώ τυπικά και επισήμως το φίλο karamourtzouni, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει εαυτόν ως εξαιρετικό γνώστη του prog, γεγονός εντυπωσιακό με βάση την ηλικία του εν λόγω ατόμου, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία (π.χ. βλέπε poll prog '80s). Εκτός αυτού, δεν μπορώ παρά να εξάρω τη πάντα θετική προδιάθεση και το ήπιο πνεύμα του karamourtzouni στις συζητήσεις. :yes::yes:

φιλαράκι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εδώ είμαστε για να ανταλλάσσουμε γνώσεις και απόψεις, και από ότι φαίνεται από σένα έχουμε πολλά να μάθουμε, prog on!

Στηριζουμε ενα απο τα καλυτερα νικνεημς του φορουμ!

Περα απο πλακα, καλως ορισες και επισημα, καλη συνεχεια :slight_smile:

καλως ορισες φιλε!!!