Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη, το παρών thread δημιουργήθηκε για να ξεθάψουμε και να υμνήσουμε αγαπημένα ποδοσφαιρικά παλτά, αρχίστε να θυμάστε! Ξεκινάω με τον ΜΕΓΑΛΟ LARA GARCIA DANI
α οκ, η αναζήτηση ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη, ας κλειδωθεί τότε!
ναι αλλά τότε δεν μπορώ να κάνω αυτο το ποστ…
επίσης εδω λεμε για παλτά…εκει έχουμε παρουσιάσει και καλούς παίχτες νομίζω
[B]Geremi[/B]
ο γνωστός παίχτης των τσελσι, ρεαλ, νιουκαστλ…
λαρισα…στην παε φτάνει το χαρτί του δανεισμού του πλεσι της λιβερπουλ…την ιδια ωρα επικοινωνεί ο μανατζερ του γκερεμι και λεει οτι δέχεται να μιλήσει με τον πρόεδρο της αελ…η μετακίνηση του πλεσι αναβάλλεται για 48 ώρες
μετά απο μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, ο γκερεμι τσεπώνει 400+ χιλιάρικα απο τον πρόεδρο.!!
τα αποτελέσματα τραγικά… ενας γερασμένος παίχτης που λεει πως είναι 31-32 αλλά Face to face μοιάζει 40-42…:!:
στο γήπεδο να προσπαθεί να μείνει όρθιος στις πρώτες μέρες και στις επόμενες να παρουσιάζει εικόνα παίχτη της αελ του 88΄.!!!
αποκορύφωμα ο αγώνας με τον αστέρα εντος οπου κάθεται επιδεικτικά στο κέντρο και κοιτάζει τα…τρένα να περνούν…
η συνέχεια ηταν πάγκος, εκτος αποστολής, εκτός ομάδας, προπονήσεις με τους μικρούς, και τρέλες διαπραγματεύσεις για να φύγει απο την ομάδα της αελ αρπάζοντας οσα περισσότερα μπορούσε
ετσι η αελ πήρε ενα παλτό και ο παναθηναϊκός ακόμη ενα.! (πλεσι)
*το πλήρες όνομα του είναι Geremi Sorele Njitap [B][U]Fotso[/U][/B]
γεγονός που γέννησε αστεία του τύπου, [I]ο γκερεμι ηταν για τον φουτσο, αμα αυτός είναι 32 κόβω τον φουτσο μου, για τον φουτσο μεταγραφή έκανε πάλι ο πηλαδακης[/I]
**η τυχη του αγνοείτε
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά crimson! Αυτόν τον παικταρά τον θυμάστε;; Πλάκα πλάκα την σεζόν 2001-02 ήταν φοβερός με την Ξάνθη, Αμπτουραχίμ Ουακίλι ladies and gentlemen! Πάντως ας κρίνουν οι mods αν πρέπει να κλειδωθεί ή όχι!