Πρόγραμμα συναυλιών σε γειτονικές χώρες?

Ξέρουμε αν υπάρχει πουθενά πρόγραμμα συναυλιών για Κωνσταντινούπολη ή Βουλγαρία?
Ειμαι Ξάνθη και μπορει να βολεύει αν παιζει κατι καλό.

Songkick.com και βρίσκεις τα πάντα :wink:

τσέκαρε εδώ: http://www.balkanconcerts.com/

μήπως υπάρχει και κάποιο σχετικό τόπικ μέσα στο rockin’ που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για συναυλίες σε όλη την Ευρώπη??? (ευκαιρία και για ταξιδάκια)!!!

πολυ καλη ιδεα. σιγουρα υπαρχουν διαφορα site οπου ανακοινωνονται μικρα και μεγαλα metal live σε διαφορες χωρες και σιγουρα καποιοι θα ενδιαφερονται για να κανονισουν καμια εκδρομη καμια φορα, ή αν προκειται να πανε καπου ετσι κι αλλιως, θα μπορουν να δουν αν εχει κανενα καλο λαιβ εκει γυρω.

-εγω θυμαμαι παλια ενα live4metal για συναυλιες σε UK, αλλα εχω καπου 3-4 χρονια να ψαξω γενικα για live στην αγγλια κ δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο.τοτε παντως ηταν πολυ ενημερωμενο.
-γενικα στο metalstorm.net εχει ενημερωση για καποιες συναυλιες σε διαφορες χωρες, αλλα ειναι πολλα λαιβ που δεν τα εχει. αναλογα τη χωρα βεβαια. (καποιες φορες εκει εχει τυχει να δω και λαθος ημερομηνιες παντως…)
-τα τελευταια 2 χρονια επειδη πηγαινω καμια φορα ολλανδια για μη συναυλιακους λογους εψαξα για να γινουν οι λογοι κ λιγο συναυλιακοι. 8) εχω βρει μεταξυ αλλων το lordsofmetal.nl το οποιο νομιζω ειναι το καλυτερο για συναυλιες στην ολλανδια και εχει σχεδον ολα τα λαιβ εκει. εχει και καποια λαιβ απο βελγιο.

ειχα σημειωσει και κατι αλλα απο αλλες χωρες, αλλα επειδη δεν τα εχω χρειαστει δεν τα θυμαμαι, ουτε που τα εχω σημειωσει.απο διαφημιστικα φυλλαδια που εδιναν σε διαφορα λαιβ εξω νομιζω τα ειχα βρει.

αν καποιος εχει βρει διαφορα site δε θα ηταν ασχημο να τα αναφερει εδω για οποιον θελει να ψαξει κατι καμια φορα… δεν ειναι κακη ιδεα, αν ειναι να παμε καπου, ας ξερουμε και τι παιζει απο συναυλιες…
καποια που αναφερθηκαν, δεν τα ηξερα, θα τα κοιταξω παντως.