ChrisP
February 12, 2012, 1:21pm
Αγαπώ τον σκοτεινό παρακλάδι του φόρουμ που λέγεται “Μικρές Αγγελίες”
Εκεί ζει μια αυτόνομη κοινότητα χρηστών, οι οποίοι εμφανίζονται σπάνια έως καθόλου στα υπόλοιπα θρεντς και η μόνη ασχολία τους είναι να ξεκατινιάζονται για τις τιμές, τα βινύλια και τα μπούτλεγκς.
nikosPL
February 12, 2012, 1:24pm
Το μπάχαλο πάντως στο θρεντ της ΠΑΟΚάρας δεν το ξεπέρασαν…
ChrisP
February 12, 2012, 1:26pm
Λυπάμαι, αλλά θα διαφωνήσω.
Το να υπάρχουν τόσα άτομα που να τσακώνονται για το ποιος κατέχει την ΑΠΟΛΥΤΗ γνώση τιμών/εκδόσεων/μπούτλεγκς όλων των δίσκων που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον από άλλο ένα οπαδικό τζέρτζελο της στιγμής.
Red_Rum
February 12, 2012, 1:52pm
Άλλωστε, στον εν λόγω χώρο ζει και το μυθικό πλάσμα ονόματι FREAKHOOD.
ChrisP:
Αγαπώ τον σκοτεινό παρακλάδι του φόρουμ που λέγεται “Μικρές Αγγελίες”
Εκεί ζει μια αυτόνομη κοινότητα χρηστών, οι οποίοι εμφανίζονται σπάνια έως καθόλου στα υπόλοιπα θρεντς και η μόνη ασχολία τους είναι να ξεκατινιάζονται για τις τιμές, τα βινύλια και τα μπούτλεγκς.
:lol: :lol: Το thread CDS του offline6 είναι για ποπ κορν και κόκα κόλα, μην το χάσετε, λογικά θα έχει και συνέχεια!
karnavali…ante erxetai k h giorth sou thn pempth.
τωρα το ειδα οτι ειμαι στους υποψηφιους
ψηφιζω Geodude
jiopas
February 13, 2012, 9:57am
Εγω το εχω δει εδω και καιρο οτι εισαι στους υποψηφιους και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το λογο!!!
ChrisP
February 18, 2012, 8:58pm
την ίδια απάντηση σε όλους. τί; να τα ξαναγράφει το παιδί;; :’)
JTN
June 6, 2012, 12:16am
Για το επόμενο εχει καπαρώσει θεση απο καιρό ο V.I.T.R.I.Ø.L. αλλα δεν βλεπω κανεναν αλλον σοβαρο υποψηφιο.
Ramona και Norda μπορει αν εξελιχτουν.
ChrisP
June 6, 2012, 12:26am
ΔονΚοσταντίνο αρκεί να γράφει μόνο στο οφ-τόπικ.
καλά αυτός ο panos-stargayzer είναι αστέρι έτσι.
Καλά ο Πάνος θέλει αποκλειστικά δικό του θρεντ…είναι μια κατηγορία από μόνος του!!! <3 <3 <3
JTN
July 4, 2012, 12:06am
ο V.I.T.R.I.Ø.L. είναι τελικά [B]η[/B] V.I.T.R.I.Ø.L. Aaaaaargh