Φιλανθρωπικά ή Φιλοζωικά Ιδρύματα & σύλλογοι

μιας και έρχονται γιορτές , σκέφτηκα μήπως να κάναμε ένα topic σχετικά με τα Ιδρύματα , τους Συλλόγους (Φιλανθρωπικούς ή Φιλοζωικούς) τους οποίους γνωρίζουμε και τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε ή να υποστηρίξουμε με διάφορους τρόπους ο καθένας!!! Δεν βρήκα αντίστοιχο τόπικ κάπου και το έβαλα εδώ… εύχομαι να ανταλλάξουμε χρήσιμες ιδέες και πληροφορίες και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ( και ας μην περιοριστούμε χρονικά από το πνεύμα των Χριστουγέννων) … θα μπορούσαμε επίσης από εδώ να μαθαίνουμε για εκδηλώσεις που κάνουν οι παραπάνω σύλλογοι ή οργανώσεις και παζάρια όπου μπορούμε να βρούμε χρήσιμα πράγματα ο καθένας και να προσφέρουμε εθελοντική εργασία…

και να ξεκινήσ με αυτό…

[B][I]Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας[/I][/B]

27 November · 09:00 - 17:00
Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος
Π.Κανελλοπούλου 10 - ΓΟΥΔΙ

Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 9.00 το πρωί με 5 το απόγευμα! Βόλτες με τα άλογα (9.30-1.30) για όλα τα παιδιά, φαγητό και ποτό (όλα σε συμβολική τιμή για τη στήριξη του Συνδέσμου) και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα!!!
Βοηθείστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να καλπάσουν στα όνειρα τους!
Info : 2107488566

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011. Θα χρειαστούμε την βοήθειά σας από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ ενημερώστε με e-mail στο triding@otenet.gr, με fax στο 210 7488566 ή συμπληρώνοντας την λίστα που θα βρείτε στην αίθουσα αναμονής στις εγκαταστάσεις μας, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ώρες που μπορείτε να είστε διαθέσιμοι/ες. Σας ευχαριστούμε!

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στις εγκαταστάσεις του ΣΘΙΕ υπάρχουν διαθέσιμα ενημερωτικά έντυπα για το παζάρι μας. Όποιος θέλει μπορεί να περάσει και να πάρει έντυπα και να τα μοιράσει στην γειτονιά του, στην δουλειά του, στην σχολή/σχολείο του,και όπου αλλού νομίζει ότι θα πιάσουν τόπο(προσοχή: ζητάμε πάντα την άδεια του υπεύθυνου) Μπορείτε να τα προμηθεύεστε μέρες και ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου. Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες και αφίσες.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Όπως και πέρσι μαζεύουμε βιβλία, παιχνίδια, και δώρα σε καλή κατάσταση. Αν έχετε κάποια από τα παραπάνω σε καλή κατάσταση & δεν τα χρειάζεστε μπορείτε να τα φέρνετε στις εγκαταστάσεις μας Π. Κανελλοπούλου 10, στο Γουδή τηλ.210 7488566, μέρες και ώρες λειτουργίας του ΣΘΙΕ. Δευτέρα - Σάββατο 8.30 με 1 και Δευτέρα - Παρασκευή εκτός Τετάρτης 3.30-6.30.