Μου τη σπάει απίστευτα που η ΝτιΝτι υποτιμά τη νοημοσύνη μας…Δε θα μπω στα ζητήματα μουσικής, αλλά οργάνωσης/παρα-οργάνωσης και παραπλάνησης…Είχε πόσο καιρό διακήρυττε ότι υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Κάνω paste από τη σελίδα του φεστιβάλ [SIZE=“4”]“Φέρτε τη σκηνή σας! Κατασκηνώστε στο Festival Site, σε μια υπέροχη, [SIZE=“5”]ΝΕΑ, ειδικά διαμορφωμένη περιοχή, με facilities[/SIZE].”[/SIZE] [SIZE=“4”]Ζήστε την μοναδική Festival εμπειρία All the Way, με Mini Market, Coffe Shop, [SIZE=“5”]Ντους,[/SIZE] W.C. και Fun Games. [/SIZE]
Πηγαίνουμε τη Παρασκευή (μετά από 4 ωρες ταξίδι) με τις σκηνές μας και τί να δούμε.ένα δάσος. απλά ένα δάσος, που εντάξει, από το χωράφι που είχαν πρόπερσι και ξύπνουσες το χάραμα από τη ζέστη είναι μία προοδος αλλά μη μου λες ότι έχει και facilities!!! τουαλέτες είχε κ αυτό ήταν όλο. Ούτε μία βρύση!!! οι ντουζιέρες μπήκαν τη Κυριακή αν δεν κάνω λάθος, και μπήκαν μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, εκτός του camping δηλαδη. Έκανες μπάνιο δηλαδή και μέχρι να φτάσεις στη σκηνή είχες ξαναβρωμίσει.
Και όχι τπτ άλλο, είχα στείλει και mail για να κάνω κράτηση και ρώτησα για τα facilities κτλ, και μου είπαν ότι όλα όσα λένε στη σελίδα ισχύουν, και όταν ανακοίνωσαν οτι θα είναι τζάμπα ξαναέστειλα για να μάθω μήπως άλλαξε κάτι και η απάντηση ήταν αυτολεξεί “Μην ανησυχείτε :)”
Αυτοί θα ανησυχήσουν άμα τραβήξω μία μήνυση??
Πέρασα τέλεια σε γενικές γραμμές, αλλά αυτό μου την έσπασε απίστευτα. Όσοι έχετε πάει σε φεστιβάλ στο εξωτερικό, έτσι είναι και εκεί?
στις πλαζ μονο γινετε αυτο, εκτος κι’αν πληρωνεις για να κανεις μπανιο σπιτι σου. υπαρχουν και ωραιοτατες παραλιες τσαμπε. ειδικα αυτες που δεν παει ο πολυς κοσμος και ειναι συνηθως μες’τα βραχια ειναι οι πιο ωραιες και οι πιο καθαρες, και οι πιο τσαμπα.
Τί λες τώρα?Κανονικά όλες οι παραλίες θα έπρεπε να είναι τσαμπε.Δεν νομίζω ότι κανένας από αυτούς έχει το δικαίωμα να πιάνει τις παραλίες με και να τις κάνει πλάζ.Στην τελική δεν είναι ιδιωτικές περιοχές,τα περισσότερα απ’αυτά τα μέρη είναι παράνομα
Αν θέλετε μπορείτε να έρθετε στη δική μου παραλία…
Δεν έχει πολλά σκουπίδια ούτε πολλές πέτρες, και οι σεζλόνγκ κάνουν μόνο 5 ευρώ…
Να σας πω και για το ενδεχόμενο του να πιείτε κάτι?
για τις παραλιες ok, σιγουρα ειναι βλακεια να εχουν ιδιοτικοποιησει καποιες αλλα συνηθως αυτες, ακριβως επειδη παει και ο πολυς ο κοσμος ειναι οι χειροτερες. ασε που τις εχουν κανει πολυ τυποποιημενες, σαν πισινες ειναι, η θαλασσα δεν ειναι ετσι, πρεπει να’χει ενα φυσικο χαρακτηρα.
…Που το πιτσι μου μετα απο 6 χρονια πιστης και αφοσιωσης δειχνει εντονα σημαδια γηρανσης…
Μαλλον θα το βαψω μπλε και θα το φουνταρω στην Οστρια απο κατω.:-s