Μου τη σπάει

Αν καιγόμουν τόσο θα είχα πάει!!!

Και άλλωστε μπάνιο πας όποτε θες. Ενώ Metallica???
Άσε που κάθε συναυλία είναι ξεχωριστή!!!

Moυ τι σπαει που καποιος γ_μωσπιτος μου εκανε μια τοοοοση γρατσουνια με το κλειδι στο καπο του αμαξιου μου…

Γνωστό σου ή άκυρος;

Εγω έχω ακούσει για μια κοπέλα που όταν χώρισε το αγόρι της, αυτός για να την εκδικηθεί της ξέσκισε το αμάξι με το κλειδι

Φιλαρακο υποψιαζομαι ποιος ειναι, γιατι την ιδια μερα ειχαν βγαλει την αλισιδα απτο ποδιλατο του αδερφου μου… Αλλα αν δεν τον δεις δεν μπορεις νασαι και σηγουρος…

Όντως. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον εύκολα για τέτοιο θέμα χωρίς αποδείξεις.

Εκτος αν εισαι απολυτο σιγουρος, ψαρεψε τον και θα δεις!:wink:

Εγω λεω να του κωψω τα φρενα…

Που τελικα δεν θα παω Ευβοια…με εγραψε η παρεα…:frowning:

[QUOTE=dark_of_the_sun;172213

Εγω έχω ακούσει για μια κοπέλα που όταν χώρισε το αγόρι της, αυτός για να την εκδικηθεί της ξέσκισε το αμάξι με το κλειδι[/QUOTE]
Καλα της εκανε!!!

Χαρ χαρ χαρ!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Θέλω να στο κάνουν κι εσένα ρε. Να χωρίσεις την κοπέλα σου και να έρθει να σου σπάσει το pc!

ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ!!!

Δεν θα το κανει… Ειμαι τοσο γλυκουλης, που δεν υπαρχει περιπτωση να μου κραταει μουτρα!!

φατσουλα που κοιταζεται στον καθρεπτη

Άμα την κερατώσεις και της πεις είσαι απλώς το πουτανάκι μου να δουμε αν θα σου πει και Γουτσι γουτσι!!!

Θα της δειξω την παρακατω φωτο… Φυσικα και θα πει “Γουτσι γουτσι…”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε συ ετσι οπως ειναι η φωτο μοιαζει σαν να σε εχουν ριξει σε κανα σκουπιδοτενεκε.:-s
'Η μονο εγω το βλεπω ετσι;:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: χ2

Με ζηλευετε!!!

σνομπ

:lol: :lol: :lol: Η σοφι έχει δίκιοοοο! Χαχαχα! Throw him, throw him! :stuck_out_tongue:

Πέταξέ τον, τον γ****ένο, δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω!!!

Γουτσι γουτσι…:stuck_out_tongue:

Περα απ την πλακα εισαι χαρμα κι εσυ…γλυκουλακι!!!