Μου τη σπάει

Thanx Ολγακι…

Δεν θα κατεβω στα πατρια εδαφη τελικα… Μονο ο νταρκ θα παει…:frowning:

:? :cry: :cry: :cry:

βρε και συ απο πελοποννησο μερια;;;;
βρε τοσοι κατω απο το αυλακι ειμαστε δω;;;;;;

Aρκαδια!!! Πελοποννησος ειναι πολυ γενικο…

που δεν πήγα φαληράκι

Που ειμαι μπουκωμενη.:blow:

μου τη σπάει να δίνω προτεραιότητα και να ασχολούμαι με μερικούς"φίλους" και αυτοί να μ’εχουν γραμμένο!
f@#k no more!!

Που παίζει η Λιβόρνο στη Θεσσαλονίκη αύριο και δεν βολεύει να πάω να τη δώ. Αλλά μου αρέσει που Τετάρτη φεύγω για Θάσο.

Που ολοι φευγουν τοσο αδικα και τοσο νεοι…

Only the good die young…

Που θέλω τόσο πολύ να τελειώσω εκείνο το μυθιστόρημα,μα δεν μπορώ γιατί κλείνουν τα μάτια μου απο τη νύστα.

Παρε καποιο αλλο ποιο ενδιαφερον!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τα ιδια εδω Πατρα…μονο που εγω εχω 2 βδομαδες ακομα να μεινω:( #-o

που το site της σχολης ειναι γ.τ.π.

Σώπα ρε…Γαμώ τις πόλεις είναι…

:wink: :stuck_out_tongue: (ΠΑΤΡΙΔΑΑ!!!)

Που εχουν μπει στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου αγκαθια απο αχινο και η μονη λυση που υπαρχει για να βγουν ειναι σιχαμερη οσο δεν παιρνει αλλο… :frowning:

ΩΩΩΩ μωρε:( …ειναι και πονος,πρηζεται κιολας το σημειο, κοκκινιζει… κουραγιο φιλαρακο μου…
Ειχε πατησει ενα φιλαρακι…Μπορεις να περιμενεις αν θες{θελει μεγαλη υπομονη} να τα αποβαλλει μονο του το δερμα…ΚΟΥΡΑΓΙΟ…!!!:frowning:

Εχω 7 τσιμπιματα για να καταλαβεις…
Και ναι θα περιμενω γιατι δεν παιζει να κατουρισω το δαχτυλο μου… :lol: :frowning:

Eγώ όποτε πατούσα τα έβγαζα με βελόνες, αλλά θέλει τέχνη :stuck_out_tongue:

Οn topic: Moυ τη σπάει που στην Πάρο έφαγα την πρώτη μου πίτα(εε πιστεύω ότι μετά από 17 χρόνια ζωής ήταν η ώρα μου) από την άλλη δεν με χάλασε και τόσο γιατί μετά scorara:p 8)

Συγνωμη…αλλα ποιος σου ειπε οτι με το κατουριμα βγαινουν τα αγκαθια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:
Ο αλλος τροπος ειναι να τα τραβηξεις με τσιμπηδακι φρυδιων της μαμας σου…:smiley:

Οχι αληθεια ειναι γιατι εχει αμονια.Τωρα με το τσιμπιδακι το εχω προσπαθησει αλλα τιποτα.Τουλαχιστον τους δινει ωθηση προς τα εξω.Παλι καλα…