Το αμπελοφυλλο ειναι πιο γευστικο!
Ντολμαδες rules!!!Αμπελοφυλλο!!
Συμφωνώ…
που ειμαι τοσο κυκλοθυμικη και οσο γρηγορα ερχονται τα κεφια φευγουν και τουμπαλιν.
το να μην έχει το sofi-k κέφια…
Που εχθές ήμουν όλη μέρα έξω και έφαγα ελάχιστα και που σήμερα ξυπνούσα κάθε μία ώρα!
αισθάνομαι κουρασμένη!
Που είμαι κακόκεφος όλη μέρα
ποιος μας καταράστηκε? :-k :-k
μου τη σπαει που τισ νυχτες καποιος αλλοσ σε φιλαει,και στα μερη οπου σε πηγαινα και αυτοσ σε αυτα ν σε παει!!!
που πριν λιγο ξυπνησα και δεν μπορω να κουνηθω:(
Κουραση κι αυτη!
Αλλη μια βδομαδα στο σχολειο:( …
Που για να διαβάσεις ένα βιβλίο χρειάζεται τόση ώρα… και χρόνος δεν υπάρχει! Μακάρι να διαβάζονταν πιο γρήγορα τα βιβλία. Ή ακόμα καλύτερα, να διαβάζαμε όπως η Σεξογήινη (τη θυμάστε?). Βάζουμε το χέρι μέσα στο βιβλίο, κλείνουμε τα μάτια, και τσσσουυυρπ, αυτό ήταν, σε λίγα δευτερόλεπτα το βιβλίο έχει διαβαστεί! ~
NO WAY!!!Χάνετε όλη η μαγεία του βιβλίου. Καλύτερα να 'χε 48 ώρες η μέρα και να 'χαμε περρισσότερο χρόνο.Αυτό μάλιστα:D
Οκ, οκ, συμφωνώ Πάντως το έπιασες το παράπονο, είναι οτι ο χρόνος για να διαβάσουμε δεν είναι αρκετός!
θα μπορουσατε να πατε στην Αλασκα οπου η μερα κραταει 6 μηνες :cold: :cold: :cold: :cold:
Μπα, δε θα μπορούσαμε να διαβάσουμε καθόλου εκεί! Θα ήταν τόσο παγωμένα τα δάχτυλα μας που δε θα μπορούσαμε ούτε σελίδα να γυρίσουμε!
Simpsons Spoiler:
Όπως ο Χόμερ ενοείς? Θα πάρουμε και σκυλιά να τα μασστιγώνουμε και να τους φωνάζουμε:Run Run Run,Jump Jump Jump,Rest Rest Rest:lol:
κολλα UHU…
κολλαει ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ:p
οι περισσοτερες διαφιμησεις στην tv, και ΟΛΕΣ στο ραδιοφωνο
Η ατελειωτη εξεταστικη! 11 Οκτωβριου τελειωνουμε :?