To χαος που επικρατει σε αυτα που διαβαζω…
Αντε να τα θυμηθεις ολα αυτα…
To χαος που επικρατει σε αυτα που διαβαζω…
Αντε να τα θυμηθεις ολα αυτα…
που κάθε φορά που πάω στη σχολή χάνω 3 με 4 ώρες από τη ζωή μου (ανάλογα την κίνηση) μέσα σε λεωφορεία και μετρό.
που αυριο δινω 2η φορα για σηματα και αν δε τα παρω αυτοκινητο στην αθηνα γιοκ…#-o
Μου τη σπανε απιστευτα τα ποστ που περιεχουν spoiler που εχει emoticon με γλωσσιτσα ή λεει “πλακιτσα κανω”…
μου την σπάει που είμαι άρρωστος ,το διάβασμα πήγε περίπατο και δουλεύω το απόγευμα…
+1 :lol: :lol:
Που 2 μέρες ήταν αρκετές για να με αποσυντονίσουν από το διάβασμα…άντε να στρωθώ πάλι!
που με 3 ώρες ύπνου έτρεχα από το πρωί στα ΤΕΙ κείθε δώθε.ασταδιάλα.
To οτι ειμαι απιστευτα κουρασμενη.
Και εγώ και έχω διάβασμα!!!
Ηλεκτρονικός θέλω να γίνω…Τι τις θέλω τις διαφορικές…
που υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος να με καταλαβαίνει απόλυτα.
χαχαχαχα!!! ποσο καιρο ειχα να τα κανω ολα πουτανα εδω μεσα??
…που βγαινεις να πας σινεμα και το θερινο ειναι κλειστο. Μετα πας Γλυφαδα αλλα κειθε ειναι φλωροι και μετα τις 11 δεν εχει, λεει, προβολες. Καταληγεις στα KFC να βριζεις το κοριτσακι που εχει ερθει να σου πουλησει μπρελοκ. Σταδιαλα.
Δεν μας παιρνει εμας γιατι δεν εχουμε κινηματογραφους…
Kι εγώ…
Που εκανα ενα search για τους Pink Floyd στο limewire και στα αποτελεσματα εμφανιστηκε πρωτο το κομματι We Don’t Need No Education (= Another Brick In The Wall pt. 2). Ελεος! Επισης καπου παρακατω εμφανιστηκε το κομματι The Lunatic Is The Grass (= Brain Damage)…
Επισης μια αλλη φορα ειχα δει για τις Τρυπες το “Ειναι η αγαπη ενα ταξιδι”…
Μην εισαι τοσο σιγουρος οτι υπαρχει μονο ενας…
Που τις ποιό ειληκρινείς συζητήσεις τις κάνω μόνο με μεθυσμένους…
Που η κολλητή μου πάει Χίο για να σπουδάσει,και έτσι λόγω απόστασης θα την βλέπω πιο σπάνια.