Μου τη σπάει

Ερχονται στα ανεμελα “πλουσιοπαιδα των βορειων προαστειων” και κανουν καλη καβατζα. Η μαλακια ειναι οτι δεν ειμαι και κανα πλουσιοπαιδο και δεν μπορω καθε 5 μηνες να αγοραζω και καινουριο κινητο #-o

μου τη σπαει που το forum ειναι σαν πεθαμενο αυτη τη στιγμη

Βλεπουν ολα μπαλα…

που το γ*μημενο το προστιμο για ζωνη ειναι 350 ευρω…

κατι που θα επρεπε να ηταν καθαρα στην επιλογη σου να χρησιμοποιεις η οχι στο χρεωνουν για ψυλλου πηδημα…

μου τη σπαει ακομα περισσοτερο που η τροχαια τη στηνει σε χωραφια,στενακια και πισω απο παρκαρισμενα φορτηγα μπας και σε χρεωσει καμια 500ρα με το καλημερα…αντι να πα να πιασουνε κανα φονια με λυωμενα λαστιχα και κανα gti που παει με 980χλμ/sec

Ενος φιλου του πηραν και το διπλωμα για κανα 4αρι μερες.Εδω κυνηγανε τα μηχανακια.
Που το μονο κακο που κανουν ειναι να ελαττωνουν την κινηση.#-o

που έχω τρομερό πονοκέφαλο όλη μέρα…

Μιλάς για το διαβόητο Α.Ο.Δ.Ε. τεχνολογικής κατεύθυνσης 3ης λυκείου?? Εγώ μόνο τελευταία μέρα πριν δώσω διάβασα από αυτό και δεν το μετανιώνω γιατί και κανονικά να διάβαζα δεν παίζει να`γραφα καλύτερα.

Πέστα χρυσόστομε. Το άλλο το καραγκιοζιλίκι το ξέρεις?? Που άρχισαν να γράφουν και το δεύτερο άτομο σε
μηχανή αν δε φοράει κράνος. Σταματάνε δύο φίλους μου με την δικαιολογία ότι ο από πίσω δεν… φόραγε κράνος. Αφού δεν έχει μηχανή γιατί να πάρει κράνος??? Μέσα στην πόλη θα σκοτωθεί??? Και στο κάτω κάτω όλοι πάνε και πέρνουν κάτι φθηνιάρικα κράνη με 3 και 4 ευρώ για να μην τους γράψουν που ουσιαστικά είναι άχρηστα, αφού και από το μισό μέτρο να τα ρίξεις σπάνε.

Που με αυτά που ακούω νιώθω παντελώς αναίσθητος.
Που δεν έχω τι να κάνω.
Που θέλω να γκρινιάξω και δεν μπορώ.

που θα περιμένω περίπου 7-8 μήνες για να πάω στο αγαπημένο μου συναυλιακό μέρος το terravibe…

Eκτός και αν μένεις σχετικά κοντά δεν σε πολυκαταλαβαίνω:p :smiley:
Για τους περισσότερους από εμάς το Terravibe είναι μπελάς, απόσταση, διόδια και προβληματικό parking[-X

Εγώ πάντως χθες από κέντρο έφτασα σε μισή ώρα εκεί (κάνω τον διπλάσιο χρόνο να πάω το πρωί με την κίνηση στη σχολή μου), πάρκαρα με τη μία στον παράδρομο της εθνικής και απλά πλήρωσα διόδια όταν πήγαινα…

Και με τη μουσικούλα στο αμάξι, κάθε άλλο παρά μπελάς μου φάνηκε

κάντζα μένω…αλλά γουστάρω αυτό τον συνδυασμό…φύση πράσινο και ροκ καταστάσεις…
ουτως ή άλλως που αλλού μεσα στην κωλοαθήνα να γίνει κάτι τέτοιο
ον τόπικ που βαριέμαι…

… που μαυρισα.:frowning:

Τι το κακό έχει αυτό?:-s

Δεν μ’αρεσει να μαυριζω…

Lol!:-s

Mάλλον είμαι άνθρωπος της πόλης:p
Θα προτιμούσα να γινόταν και το Rockwave στο Καραϊσκάκη που μου πέφτει πιό κοντά, έχει πολύ εύκολη πρόσβαση με συγκοινωνία και αυτοκίνητο/μηχανή (και πάρκινγκ), εύκολη είσοδο και έξοδο χωρίς σπρωξίδια, κανονικές τουαλέτες κλπ.

άνθρωπος της πόλης = mule
άνθρωπος του δάσους = drumtech
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ο πόνος στα χέρια πρωνιάτικα(τα πλάκωσα στον ύπνο που να πάρει)
η πρωινή ζαλάδα
η πρωινή αδιαθεσία

όλα και όλοι,τουλάχιστον αυτή τη στιγμή…

Που κοιμαμαι πολυ και καλα για να ξεκουραστω και να ειμαι καλα και τελικα ξυπναω αρρωστος.#-o
Και εχω και αγωνα ο απογευμα #-o

Το κεφαλι μου ποναει ανησυχητικα…Εχω παρει χαπι εδω και δυο ωρες και δεν μου εχει κανει τιποτα.
Εκει που δεν ειχα σχεδον καθολου, τον τελευταιο μηνα με εχουν *αμησει!
:-s