Μου τη σπάει

οι σπόντες από…εδώ κι εκεί ότι κάθομαι.ναι,κάθομαι και ξύνομαι και δεν κάνω τίποτα.η σχολή αρχινάει το Μάρτιο,δουλειά και δίπλωμα στο άμεσο μέλλον.όχι σε μένα και στο άραγμά μου μετά από δύο χρονιές πανελληνιών τα οποιαδήποτε κόμπλεξ κουβαλάει ο καθένας…

Που αν δεν έχω κέφια και δε μιλάω πολύ με λένε γκρινιάρα!α στα διάλα πια!άνθρωπος είμαι!

Που ενας Αμερικανος πολιτικος πηρε Νομπελ Ειρηνης…

Εδώ παρολίγο να το πάρει ο Κλίντον αφού είχε ίδη κάνει ένα πολεμο…Σε αυτό κολλάς…

Ο Gore δεν ήταν αντιπρόεδρος του Κλίντον?

Και εμένα μου τη σπάει που ένας πολιτικός που απλά προώθησε ένα ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον, έγινε νομπελίστας Ειρήνης. Χάρη στον Gore υποθέτω πλέον πολύς κόσμος κοιμάται πιο ήσυχα και ειρηνικά… :roll:

Tι να πει κανεις…Αντε και του χρονου Νομπελ στον Τριανταφυλλοπουλο για τα ρεπορταζ με τις πρωτοφανεις αποκαλυψεις οτι στο στρατο υπαρχουν βυσματα κτλ…

εντιτ:

Την ιδια ωρα που ο Μεγας Ειρηνιστης Αλ Γκορ επαιρνε το βραβειο του…

Βαγδάτη
Τελευταία ενημέρωση 10:50
Αεροπορικές επιδρομές στα βόρεια της Βαγδάτης, με στόχο ανώτερα στελέχη της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) οι αμερικανικές δυνάμεις. Συνολικός απολογισμός 34 νεκροί, 19 εκ των οποίων ήταν αντάρτες, ενώ οι υπόλοιποι 15 ήταν άμαχος πληθυσμός (έξι γυναίκες και εννέα παιδιά).

Η αιματηρή επιχείρηση των αμερικανικών δυνάμεων έλαβε χώρα στην περιοχή της λίμνης Ταρ Ταρ, περίπου 120 χλμ. βορείως της Βαγδάτης, μετά από πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι ανώτατα στελέχη της Αλ Κάιντα επρόκειτο να συναντηθούν εκεί.

«Ακολούθησε αεροπορική επιδρομή και χερσαία επιχείρηση του αμερικανικού στρατού εναντίον συγκεκριμένου στόχου» τόνισε ταγματάρχης Μπραντ Λέιτον, εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, προσθέτοντας ότι σκοτώθηκαν συνολικά 34 άτομα.

«Σκοτώθηκαν 19 τρομοκράτες, αλλά και έξι γυναίκες και εννέα παιδιά» είπε, εκφράζοντας -τυπικά- τη λύπη του για το θάνατο των αμάχων. «Λυπούμαστε για τους τραυματισμούς ή τους θανάτους πολιτών όταν οι συμμαχικές δυνάμεις προσπαθούν να εξαλείψουν την τρομοκρατία στο Ιράκ» σημείωσε.

Και προσέθεσε: «Οι τρομοκράτες αυτοί, με τις πράξεις τους και την παρουσία τους, επέλεξαν σκόπιμα να θέσουν σε κίνδυνο αθώους Ιρακινούς, γυναίκες και παιδιά».

Δύο ύποπτοι, μία γυναίκα και τρία παιδιά τραυματίστηκαν, ενώ άλλο ένα άτομο, που φέρεται να ανήκε στην ομάδα των ανταρτών, συνελήφθη.

Αργότερα την Παρασκευή, ένα παιδί και ένας 35χρονος σκοτώθηκαν και άλλα 20 παιδιά τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας σε πλατεία της πόλης Τουζ του βόρειου Ιράκ. Ο καμικάζι είχε μεταμφιεσθεί σε πωλητή ζαχαρωτών και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πλατείας.

Ένα επτάχρονο παιδί σκοτώθηκε μαζί με έναν 35χρονο πατέρα, που είχε μόλις αφήσει το παιδί του στην πλατεία, αλλά ανησύχησε από την ύποπτη συμπεριφορά του πωλητή ζαχαρωτών και προσπάθησε να το απομακρύνει. Εκείνη τη στιγμή ο καμικάζι πυροδότησε το μηχανισμό.

Απο το in.gr

Zωα… ε ζωα…

Ο προστάτης του περιβάλλοντος Gore με τους βομβαρδισμούς της Σερβίας έκανε δώρο στο περιβάλλον και λιγάκι ουράνιο…

Το μόνο που μένει είναι να δώσουν το νομπελ στον Μπους για τον εκδημοκρατισμο της μέσης ανατολής…
Όπως λεει και ο Hokam…Τι να πει κανείς…

Που αυριο θα παω Ναυπακτο…

Που δεν λέει να κάνει ψοφόκρυο!

ουτε ζεστη του κερατα ομως λεει να κανει :!:

Δεν θέλουμε ζέεεεστηηηη! Θέλουμε Κρυυυυυυυυυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Εδώ κάτω πάντως έχει κουφόβραση και σπαστική υγρασία…2 ώρες έχω που βγήκα από το μπάνιο και νιώθω οτι κολλάω!

Που παιζει να αρρωστησα.Και σημερα ειναι το Γουελκαμ Παρτυ.
Ποιος μπουστης με καταραστηκε ρε?

…που είμαι μόνη μου και (πάλι!) άρρωστη…γκουχχχ…γκουχχχ…γιατί ούτε ζέστη κάνει…ούτε κρύο…γμτ… :frowning:

Δεν ημουν εγω, εγω μονο για γκογκολ εριξα κατι %#^&#&$.:oops:
Περαστικα ρε.

…Κουράγιο…γκουχχχ…γκουχχχ! Ξ’έρω πώς νιώθεις! ΣΚΤ!!!

Μην την πιστευεις αυτη φταιει…

που ακόμα δεν πληρώθηκα…:frowning:

Μου τη σπάει όταν λαλούν πολλοί κοκκόροι που δεν κοιτάν την δουλειά τους!!!