Μου τη σπάει

χαχαχαχα!Ρε εγω δεν τα μπορω τα ναζια… ντρεπομαι σε αγνωστους! (Ενω σε γνωστους λεει…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )
Οχι εγω ειμαι γρηγορη.Μια -δυο φορες που με ειχαν πιασει, με το που πηγαν να πουν “Το εισιτ…”, χωνω στη μουρη την ταυτοτητα, με εγραψαν, τελειωσε το πανηγυρι.:slight_smile:

Μιας και πιασαμε, τα λεωφορεια και τα εισιτηρια…

Μου τη σπαει να μην εχω εισιτηριο και να μη βρισκω σε κανενα περιπτερο κοντα στη σταση…

Εμένα δε μου έχει πέσει ποτέ ελεγκτής στο Μετρό ρε γαμώτο :(. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά πληρώνω εισητήριο πάντα στο Μετρό… :frowning: Μου τη σπάει αυτό…:frowning:

Edit μου τη σπάει και ο λαϊκισμός… πάρα πολύ

λαϊκισμός : η επιφανειακή μίμηση λαϊκών προτύπων
λαϊκός : αυτός που ανήκει στο λαό / αυτός που προέρχεται ή δημιουργείται από το λαό / αυτός που προορίζεται για το λαό / αυτός που δεν είναι ιερωμένος/ ο κοινός , ο μη εκλεκτικός
λαϊκότητα : το να είναι κανείς λαϊκός, απλός, να ακολουθεί τα λαϊκά πρότυπα

on topic: τα λεξικά… (δε με βοηθάνε να καταλάβω τι την έσπασε στον Κάρβου)

off topic: μια φορά με το sofi-k συναντήσαμε ελεγκτές, είχαμε εισιτήρια, και πάλι με είπε πως την έπεσα στον κοντό άσχημο…:lol: (ήμουν απλά ευγενική…)

on topic: η συννεφιά ,η απειλή της βροχής και η βροχή για μέρες…

Αν ήταν όλο το βράδι το μετρό,ε,δε θα μας πείραζε να είχε εκείνες τις ώρες αραιά δρομολόγια,αλλά από το πρωί μέχρι τις 11,δεν είναι δυνατόν να αργούν τόσο.
Μια φορά είχα χτυπήσει εισιτήριο,αλλά στο Μοναστηράκι το μηχάνημα προφανώς δεν είχε μελάνι,με αποτέλεσμα να φαίνεται…φρέσκο και απείραχτο το εισιτήριο.Ε,έπεσα σε ελεγχο,και αφού δε θα έπιαναν νάζια από μένα,πλήρωσα κανονικά πρόστιμο,με ταυτότητα κλπ…οπότε,στο μετρό,πάντα εισιτήριο:wink:

Όχι ρε τι λές? Νάζια φορέβα! ευτυχώς που πιάνουν οι μαλαγανιές! χαχαχαχα

Που περιμένω ενα γαμημένο fax και κάθομαι στο γραφείο τζάμπα…

Θα αφήσουν ειδοποίηση να πας να το πάρεις όταν έρθει, σήκω φύγε.

που δεν μπορώ να βρω ένα ιατρικό λεξικό της προκοπής…

Τι είδους ιατρικό λεξικό ψάχνεις? ελληνοαγγλικο?

ναι ελληνο/αγγλικό…
με ιατρικούς όρους είμαι γυμναστής τελειόφοιτος και επειδή ασχολούμαι με ιατρικής φύσης αντικείμενα και η πτυχιακή μου θέλει τέτοια πρέπει να βρω…

…που όσες φορές ξυπνάω πρωί πρωί και βάζω τηλεόραση μέχρι να φύγω (ξέρετε: Τέρενς, Αυτιά, Παπαδάκη…), το μόνο πράγμα το οποίο λένε είναι για τις συντάξεις. Πάντα όμως…

αυτό το πράγμα που έχω και λέγεται ίωση,κρυολόγημα ή όπως στα διάλα λέγεται…χάλια μύτη και μάτια…ασταδιάλα

Μου τη σπάει που είχα κλείσει ραντεβού σε γιατρό στις 17.00 και τελικά με πήρε στις 23.15. 8O Δεν πειράζει, άξιζε. :stuck_out_tongue:

8O 8O 8O

Το επιπεδο της εχει πεσει κατα πολυ…[-X [-X

Ελα ρε μη γινεσαι κακος.τουλαχιστον την πηρε.Αυτο εχει σημασια.Καλιο αργα παρα ποτε :smiley:

Που αυριο πρωι πρεπει να παω στο γαμοτει να γραφτω

Μιλα της καλυτερα ρε αλητη!

Το καλύτερο δε στο είπα. Είναι γυναίκα.

:lol:

Second Account???8O 8O

Edit: Αλοε, ο καθενας οπως τη βρισκει…

μία από όλες τις πλευρές,μία τα 3/4,μία ο γιατρός dr.feelgood…