Μου τη σπάει

σε γουσταρω σε ρυ γιατι εχεις χιουμορ!!!

εγώ τι να πω που με σηκώσαν από τις 9 κι είχα κοιμηθεί 2μιση;;;:frowning:

(έλεος,πολύ γκρινιάρα έχω γίνει…λεντ έχεις δίκιο γαμώτο!)

:oops: :oops: :oops: θες να τα φιαξουμε?

Μου τη σπαει που δεν περναει γρηγορα ο καιρος

ξερω γω…εισαι ωραιος???

Ποιός λεντ?? Άλλο έχει τα ηνία:!:

Το θρεντ των gay είναι αλλού. Μη σπαμάρετε

Ειμαι ενα 1,70 και ειμαι στον ογκο…

εγω ειμαι 1,90 κ 74 κιλα…απο φατσα ειμαι μια χαρα…τωρα δεν ξερω …εχεις σοβαρο σκοπο?

ποιός έχει τα ηνία???:-s

Αδυνατουλης εισαι.Αστο καλυτερα θα παω με τον φριντομ

τι ωραια που εχουμε εναν χιουμοριστα αναμεσα μας!!καιρο ειχα να γελασω με την καρδια μου!!!αχ βρε καλαβουρτζη,αχ βρε!!!θεωρω περιττο να σου πω οτι ειμαι μια κρυφη πτυχη του χαρακτηρα του πυραμιδα

Ροκ, έφαγες χυλόπιτα, άστο φίλε

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

:εμοτ που χτυπάει τον ροκ φιλικά στη πλάτη:

Ο πυραμίδας είναι ελεύθερος όμως αν δεν κάνω λάθος :roll:

τι ειπες για τον αδερφο μου ρε σαρδαναπαλετον εχουν καπαρωσει

Μπήκε ο χάκερ πάλι:!:

πόσες φορές πρέπει να σου πουν πως δεν είναι τρόπος αυτός να συμπεριφέρεσαι στον ίδιο σου τον αδερφό?
καλά το κατάλαβα με το σπόιλερ πιο πάνω :expressionless:
θυμάσαι καθόλου τι σου είχα πει τότε στην όστρια την πρώτη φορά που το έκανες αυτό μετά το πρώτο banάκι σου? μην απαντήσεις ,σίγουρα όχι! ρητορική ήταν η ερώτηση

ειμαι αλητης του κερατα…ειμαι κακο παιδι για να πω τσογλανι που λεν και οι τουρκοιβαστατε τουρκοι τα αρματαεχει πλακα να ποσταρεις απο αλο ακαουντ γιατιετσι χωρις λογοεπισης ειμαι αληταμπουρας και πολλα αλλα κατακριτεα αλλα οπως και να το κανουμε δεν παυω να με ο τρισ μεγιστος…xakerαυτες οι μαλακιες για τωρα…!!!

Δηλαδη νιωθεις ομορφα να μπαινεις σε ενα φορουμ που σε εχουν διωξει αρκετες φορες σαν ανεπιθυμητο?
Αξιοπρεπεια ξερεις τι σημαινει?

[FONT=“Comic Sans MS”]τηλέφωνο τώρα :expressionless:

έδιτ: σου άφησα και χρόνο να φύγεις από μόνος σου…λάθος μου

@τόλκι : μη του κάνεις ερωτήσεις και του δίνεις λαβές να ποστάρει λίγο ακόμη…[/FONT]