Μου τη σπάει

Ποιος παει τωρα για δουλεια ωρε?Βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μην πας…

Ψηνομαι αλλα την προηγουμενη βδομαδα το επαιξα μια μερα αρρωστος…

Θα πας. Φυλακας φυλακας φυλακας.

μπαν :expressionless:

στη μαμά της?

Μου τη σπαει που σημερα σηκωθηκα ΝΥΧΤΑ για να παω στην Εφορια… μου τη σπαει που αυριο παλι πρεπει να παω να δωσω λεφτα στον ανθοπωλειο…:evil:

Μου τη σπαει που εχω να σκεφτω πολλα πραγματα.[-X

Μου την δίνει που ήμουν για δουλειά και σε 3 ώρες πρέπει πάλι να πάω. Φακ γιου εντ δε εορταστικό ωράριο γκαντ νταμ σον οφ ε μπιτς. :blow:

:!: :!: :? ban στην μαμα!

Μου τη σπαει η εκφραση “Ο μεσος <κατι>”

Ο μεσος ανθρωπος, μεσος Ελληνας, η μεση νοικοκυρα, ο μεσος μεταλ ακροατης. Λες και εκατσαν ολοι οσοι χρησιμοποιουν τετοιες φρασεις να κανουν στατιστικες μελετες για να δουν ποιος ειναι ο μεσος…

Κ ο αριθμητικός μέσος???ΧΑ_ΧΑ_ΧΑ

Ειχα σε υποληψη το χιουμορ σου ε! Μη με κανεις να αλλαξω γνωμη! :stuck_out_tongue:

Κι όμως, ξέρεις καλά και ο ίδιος πόσες και πόσες επιστήμες χρησιμοποιούν αυτόν ακριβώς τον “μέσο” στις έρευνες και τα συμπεράσματα τους. Ειδικά για τις κοινωνικές επιστήμες αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο η ίδια αντίληψη περί “μέσου” έχει αμφισβητηθεί έντονα, απο τις ίδιες τις επιστήμες. Ωστόσο σαν άποψη έχει περάσει και στην καθημερινότητα, και ειδικά στα ΜΜΕ… Σκέψου μόνο όλες αυτές τις “δημοσκοπήσεις”, ή εκείνα τα ψευτορεπορτάζ που αντανακλούν υποτίθεται την άποψη του “μέσου τηλεθεατή”. Απο ένα σημείο και έπειτα φτάνουν να κατασκευάζουν την πραγματικότητα…

Εξάλλου η δύναμη της πλειοψηφίας (ή της υποτιθέμενης πλειοψηφίας) και της επιρροής της είναι μεγάλη. Κλασικές έρευνες το έχουν επιβεβαιώσει αυτό… Όταν οι πολλοί απαντάνε λάθος σε μια ερώτηση που η αλήθεια είναι προφανής, το άτομο έχει την τάση συχνά να επηρεάζεται και να απαντάει κι αυτό λάθος, ενώ η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια του…

Το αστείο είναι πως υπάρχει πολύς κόσμος που αυτήν ακριβώς την αντίληψη περί “μέσου” τη θεωρεί αρετή, “κάνω αυτό που κάνει ο μέσος όρος” σου λέει και καυχιέται.

Εεεε…χμ…η μέση διακύμανση μήπως…???:? :? :lol: [SIZE=“2”]It s getting worse εεε???[/SIZE]:lol: :lol: :lol:

Μα κι εγω αυτο που λεω ειναι οτι αμφισβητω κατα ποσο υπαρχει ας πουμε ο μεσος Ελληνας η ο μεσος τηλεθεατης. Σιγουρα υπαρχουν ομαδες με κοινα χαρακτηριστικα και συμπεριφορες αλλα καθολικος μεσος για μενα δεν υπαρχει…

Ξέρω πως το λες, απλά επεκτείνω τον προβληματισμό σου, με τον οποίο συμφωνώ :wink:

Βασικά η εποχή μας είναι περισσότερο “ατομικίστικη” σε σχέση με αλλότινες εποχές, αλλά αυτός ο ατομικισμός και η “διαφορετικότητα” συχνά λειτουργούν ως επίφαση απλά…

μου τη σπαει αυτο το κρυο ρε γαμωτη.

Που αυριο δεν θα πάω πάνω μαζί με τους υπόλοιπους:(

Next time Red… :wink:

Που δεν προβλέπεται να πάω πάνω για το προσεχες 6μηνο…μπορεί κ χρόνο:( :frowning: