Ποιος παει τωρα για δουλεια ωρε?Βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Μην πας…
Ψηνομαι αλλα την προηγουμενη βδομαδα το επαιξα μια μερα αρρωστος…
Θα πας. Φυλακας φυλακας φυλακας.
μπαν
στη μαμά της?
Μου τη σπαει που σημερα σηκωθηκα ΝΥΧΤΑ για να παω στην Εφορια… μου τη σπαει που αυριο παλι πρεπει να παω να δωσω λεφτα στον ανθοπωλειο…:evil:
Μου τη σπαει που εχω να σκεφτω πολλα πραγματα.[-X
Μου την δίνει που ήμουν για δουλειά και σε 3 ώρες πρέπει πάλι να πάω. Φακ γιου εντ δε εορταστικό ωράριο γκαντ νταμ σον οφ ε μπιτς. :blow:
:!: :!: :? ban στην μαμα!
Μου τη σπαει η εκφραση “Ο μεσος <κατι>”
Ο μεσος ανθρωπος, μεσος Ελληνας, η μεση νοικοκυρα, ο μεσος μεταλ ακροατης. Λες και εκατσαν ολοι οσοι χρησιμοποιουν τετοιες φρασεις να κανουν στατιστικες μελετες για να δουν ποιος ειναι ο μεσος…
Κ ο αριθμητικός μέσος???ΧΑ_ΧΑ_ΧΑ
Ειχα σε υποληψη το χιουμορ σου ε! Μη με κανεις να αλλαξω γνωμη!
Κι όμως, ξέρεις καλά και ο ίδιος πόσες και πόσες επιστήμες χρησιμοποιούν αυτόν ακριβώς τον “μέσο” στις έρευνες και τα συμπεράσματα τους. Ειδικά για τις κοινωνικές επιστήμες αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο η ίδια αντίληψη περί “μέσου” έχει αμφισβητηθεί έντονα, απο τις ίδιες τις επιστήμες. Ωστόσο σαν άποψη έχει περάσει και στην καθημερινότητα, και ειδικά στα ΜΜΕ… Σκέψου μόνο όλες αυτές τις “δημοσκοπήσεις”, ή εκείνα τα ψευτορεπορτάζ που αντανακλούν υποτίθεται την άποψη του “μέσου τηλεθεατή”. Απο ένα σημείο και έπειτα φτάνουν να κατασκευάζουν την πραγματικότητα…
Εξάλλου η δύναμη της πλειοψηφίας (ή της υποτιθέμενης πλειοψηφίας) και της επιρροής της είναι μεγάλη. Κλασικές έρευνες το έχουν επιβεβαιώσει αυτό… Όταν οι πολλοί απαντάνε λάθος σε μια ερώτηση που η αλήθεια είναι προφανής, το άτομο έχει την τάση συχνά να επηρεάζεται και να απαντάει κι αυτό λάθος, ενώ η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια του…
Το αστείο είναι πως υπάρχει πολύς κόσμος που αυτήν ακριβώς την αντίληψη περί “μέσου” τη θεωρεί αρετή, “κάνω αυτό που κάνει ο μέσος όρος” σου λέει και καυχιέται.
Εεεε…χμ…η μέση διακύμανση μήπως…???:? :? :lol: [SIZE=“2”]It s getting worse εεε???[/SIZE]:lol: :lol: :lol:
Μα κι εγω αυτο που λεω ειναι οτι αμφισβητω κατα ποσο υπαρχει ας πουμε ο μεσος Ελληνας η ο μεσος τηλεθεατης. Σιγουρα υπαρχουν ομαδες με κοινα χαρακτηριστικα και συμπεριφορες αλλα καθολικος μεσος για μενα δεν υπαρχει…
Ξέρω πως το λες, απλά επεκτείνω τον προβληματισμό σου, με τον οποίο συμφωνώ
Βασικά η εποχή μας είναι περισσότερο “ατομικίστικη” σε σχέση με αλλότινες εποχές, αλλά αυτός ο ατομικισμός και η “διαφορετικότητα” συχνά λειτουργούν ως επίφαση απλά…
μου τη σπαει αυτο το κρυο ρε γαμωτη.
Που αυριο δεν θα πάω πάνω μαζί με τους υπόλοιπους:(
Next time Red…
Που δεν προβλέπεται να πάω πάνω για το προσεχες 6μηνο…μπορεί κ χρόνο:(