δεξί ή αριστερό…???
εσκασα:roll:
δεξί ή αριστερό…???
εσκασα:roll:
που πλέον από το να ποστάρει με το account του αδερφού του πέρασε και στο να μιλάει με το msn του αδερφού του… σε λίγο θα παίρνω τηλέφωνο σαν καλή λα πρόκα να πω στον αδερφό του τι γίνεται και δε θα είμαι σίγουρη ποιος απάντησε…
τι σου ζήτησα; να κάνεις Log out ,sign out ,όταν βλέπεις remember me να πατάς never…
τίποτα δύσκολο…
Δεν ξέρω, εξαρτάται, μπορεί και τα δύο. Όποιο σου κάνει κλικ.
που σημερα θα κοιμηθω στις 3-4 μεχρι να τελειωσω την κωλοεργασια που επρεπε ηδη απο τις 12 να εχω παραδωσει…
το παιδάκι από τις διαφημίσεις της lurpak…
επειδη το λες για μενα σου αναφερω οτι ο αδερφος μου με χιλιοπαρακαλεσε επειδη ειχε μια δουλεια να παω στο πσ και αμα του στειλει καινεις να πω οτι λειπει…τωρα αμα εχεις την ευγενη καλοσυνη κανε εδιτ το ποστ σου επειδη ειναι αναληθες
… που πρεπει να βαλω σκουπα στο δωματιο μου.
το εξής μνμ των Windows:
Windows Virtual Memory Too Low…
με αποτέλεσμα να σέρνεται το όλο το pc.
Που κάθομαι και δε κάνω αυτό που θέλω, δε δείχνω αυτό που νιώθω.
πφ.
Νταξ.Ειχαμε κανονισει αυτη τη μαλακια το secret santa 14 ατομα(13 Ισπανοι κ εγω) και σημερα διναμε τα δωρα.
Ελειπε μια κοπελα μονο,που γυρναει αυριο.
Μαντεψτε ποιον ειχε αυτη η κοπελα.
Θελω το δωρο μου.
Κράτα το δώρο, κράτα και την κοπέλα!
ρε βλακακο ελειπε για να πας να την βρεις σπιτι της:wink:
Μα γιατί μόνο το δώρο? πφ.
ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΙ ΣΠΑΣΤΕΣ
Που τράβηξα σερί τη νύχτα και σε λίγο πρέπει να την κάνω για σχολή όπου κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να παρουσιάσω μία εργασία, ενώ έχω τα μαύρα μου τα χάλια…
που εφυγα νωρις
Την επομενη φορα υποσχομαι να περασω ολο το βραδυ μαζι σου
Που έφτασα μέχρι τον Ευαγγελισμό,έγινα χάλια από τη βροχή,δεν πήγα για μάθημα ούτε για ψώνια,γύρισα πίσω και μάλλον θα βγω το απόγευμα…PERKELE!:blow: :blow: :blow:
Οτι πρέπει για ποδαρικό εισαι εσυ…:lol:
:blow: στα διάλα!!!:lol:
Διακρινω μια τρυφερη ατμοσφαιρα στα τελευταια ποστ!Ευγε παιδια μου!!!