H βλακεία που με δερνει…Δεν μπορει να γύρισα Κυριακή ξημερώματα πιωμένος και κουρασμενος και να μπαίνω μια χαρά σπίτι μου να ξεντύνομαι και να πέφτω για ύπνο ήσυχα και ωραία και σήμερα το πρωι ξεκούραστος και νηφάλιος να τσακίζομαι από τη σκάλα!!!
Μου τη σπάει που όλοι προσπαθούν να βγάλουν τον rudolf από το σωστό δρόμο. Τόσο κόπο έκανε το παιδί για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να τα παρατά και πρέπει να “keep walking”. Σε αυτό είμαι absolut. Και τον δικαιολογώ απόλυτα αν σας κρατάει μούτρα. Αν θέλει να σας χώσει, εγώ θα του πω με το θάρρος της γνώμης μου “Jose (Cuervo)” rudi!!!
μου την σπαει που δεν εχω δοκιμασει ακομα την νεα Jose Cuervo black label ή κατι τετοιο.
που εχω αγχωθει η καρδια μου χτυπαει με δεν ξερω και γω ποσους χτυπους…
Είναι επειδή έρχεται το μπαν!
μπα σοβαροτερο…
ελπιζω να πατησες θαυμαστικο:!:
Έρχεται το AIDS τότε? Ποιος σε κολλησε?
Υ.Γ. Δεν πατάω ποτέ θαυμαστικό. Μ΄αρέσουν οι άνω τελείες.
πρωτα απο ολα δεν πιτευω οτι ειναι θεμα για χαβαλε…δεν ειπα οτι κολλησα(χτυοα ξυλο,αντε χτυπα το)απλα …απλα
υ.γ καταβαθος γουσταρεις :!: σα ρεσει…ανω τελειες δεν βαζεις επειδηαμα αρχισεις να μιλας(ποσταρεις)φτανεις κατευθειαν σε τελεια ουτε ανω τελεια ουτε τιποτα αλλο εκτος απο τελεια…
Η δοσολογία είναι 2 δισκία τη μέρα, ένα το πρωι και ένα το βράδυ… ήταν μεσημεροαπόγευμα, επίσης είναι δυνατό και θέλει γεμάτο στομάχι… που δεν είχα…γι’αυτούς τους λόγους λοιπόν :).
Μα ποια σκάλα;; Είσαι καλά;;;!
on topic:
πονάω ακόμη
θέλω να έρθει το πρωι…!
Ειμαι αρρωστος…με πονολαιμο:(
…που ξεκινήσαν οι επιτηρήσεις [-X :?
Στο σπίτι μου.Γλυστρισα σε μια χαρτοπατσετα(Που βρέθηκε εκεί γαμωτο)…Εγδαρα την παλάμη μου και με ενοχλεί η ωμοπλάτη λιγο αλλά γενικα δεν έπαθα τίποτα…
Το 4-0 στο 89!!![-X
… που ξυπνησα με ακεφιες…:-s
που το κομπλεξ και η φαντασία μερικών εχει χτυπησει κοκκινο…
Που μόλις είδα την διαφήμιση του Πρετεντερη…Με αρέσει που έλεγες ρε hokam για τον λαζόπουλο τις προάλλες…Εδώ το παιζει ανατρεπτικός και σωτήρας της αντικειμενικότητας ποιός;Ο Πρετεντέρης ο ρουφιάνος!!!Που είναι οι ντομάτες ρε!!!
…η βλακεία σου…
Που έμεινα μέσα να κάνω εργασίες:(
Τους Μoderator wannabe… :youwish: :bleh:
:-# :--
[I]"BBC News is reporting that two research facilities have been given the green light to [SIZE=2]create part human, part animal embryos.[/SIZE] According the the report, ‘Scientists want to create hybrid embryos by merging human cells with animal eggs in a bid to extract stem cells. The embryos would then be destroyed within 14 days.’ The decision to allow the embryos was made after research showed that people in large are OK with the idea
…[/I]μου τη σπαει αφανταστα η εμμονη του ανθρωπου να το παιζει θεος/δημιουργος…
…επισης μου τη σπανε οι ανθρωποι που βρηκαν αυτη την ιδεα ΟΚ…