Προστατιδα είναι αυτό.
Που δε μπορω να κοιμηθω με τιποτα…
Ναι γαμω τον ξεσταυρ… μου μεσα. Απο το πρωι νυσταζα και επεσα στις 11 το βραδυ, κοιμηθηκα αμεσως και ξυπνησα στις 3 μιση για τουαλετα και μετα τιποτα!:evil:
:lol: :lol: :lol: Μεσα!!! Πες μου ποτε και φερνω τις μπυρες! (ετσι για να το κανουμε λιγακι πιο δυσκολο!!:drunk: )
[SPOILER](γαμω τον κωλοστρατο μου μεσα…:x )
ετσι, για να μην ξεχνιομαστε! [/SPOILER]
Που πέρασε στο μπαμ η αδεια…
που ξυπνησα στις 9 και δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω
ελεος σαββατιατικα.
πολλά πραγματούδια σήμερα.
μη με ρωτάτε όμως,δεν μπορώ να σας πω.
που θα μεινω μεσα σαββατο λογω μιας κωλοιωσης
ο εαυτος μου.
Οι τύποι που λένε “δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν ξέρω την τύφλα μου, χάλια θα γράψω” και στο τέλος παίρνουν 100/100.
Συνέβη την προηγούμενη βδομάδα και το θυμήθηκα μόλις. Δηλαδή έλεος. Πες ότι διάβασες ρε φίλε, κακό είναι;!
Πφφφφφφφφφ.
Η εξεταστική που έρχεται…γκρρρ
Που με <<χτύπησαν>> οι καινούργιες μου μπότες Αι σιχτίρ και τις πλήρωσα 280 ευρώ [-X [-X [-X
Που καποιοι νιωθουν μαγκες μονο απο τη μουσικη που ακουνε και λενε φλωρους εκεινους που ακουνε μουσικη που αυτοι δεν γουσταρουν. Ενω μπορει κι αυτοι να ειναι φλωροι…
Που πρέπει να κάτσω να διαβάσω μέχρι αηδίας με την εξεταστική…γαμώτο μου,ελπίζω τουλάχιστον να έχω τα αναμενόμενα αποτελέσματα…
:oops: :oops:
Nαι ρε γαμωτο.Οχι οτι θα σκοτωθω και στο διαβασμα (διοτι τα πηγαμε καλα στην προοδο:D ) αλλα βαριεμαι που θα εχουμε μια βδομαδα κενη…
-
Η εξεταστική
-
Ακόμα να βγει ο νέος δίσκος από Διάφανα Κρίνα ρε πστμ???
Που μου χουν μπλοκαρει το rapidshare.Νομολαγνοι.
Χχαχααχαχ! Καλά να πάθεις ρε :lol:
to lost kai oi lostadikes
αλλά το βλέπω