η φενια στο μσν! Μαμα με πειραζει !
Ισως αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο ειναι να μου λενε ψεματα.:-k
Απο μουσικης αποψης ειναι να θεωρουν πχ το κλασσικο/hard ροκ πιο φλωρικο απο το death metal. Εκει κανω φυσικα μια αναφορα στους Σκορπιους.
μα ειναι πιο φλωρικο
Ενταξει η λεξη φλωρικο δεν ειναι σωστη απλα το hard rock ειναι σαφως πιο ευηχο και ευκολο
απο το death metal.Ισως γιαυτο και ο χαρακτηρισμος αυτος.
ακου κει τι λεει το deathster ρε… καλα, αμα μου ξαναζητήσεις να μπω να μου τρυπήσεις τη μύτη αμα μπω…
[-X [-X
αχαριστία.
Η *&^%$%#$$%εργασια που εχω αρχισει εδω κι 6 ωρες.
Το μσν μου με δειχνει οφφ λινε ενω ειμαι μεσα :@
Εκανες μπλοκ τον εαυτο σου.
…που πρεπει να μαζεψω τα περιπου 188 ρουχα που ειναι πεταμενα δωθε κειθε στο δωματιο μου.
μεγάλες στιγμές
… που γραφω προοδο και την Δευτερα στο 3D τα πηγα χαλια.
Ποσο τετραποδο πια, ποσο!:-s
Που βαριεμαι και θελω να σαπισω στον υπνο χωρις να κανω τιποτα
Που δεν μπορώ να βρω κανέναν στην σχολη…Που αράζουν όλοι γμτ;…Έχουμε δουλειά την τρέλα μου…
…Nα γυρναω απο τη δουλεια,κουρασμενη και να μου πιανουν κουβεντα στο λεωφορειο ατομα που δεν γνωριζω!Σημερα καθοταν μια τυπισσα διπλα μου και αρχισε να με ρωταει κουφα πραγματα,οπως αν ψωνισα τιποτα(γιατι κρατουσα μια τσαντα)!!!,τι δουλεια κανω,ποσα περνω και διαφορα αλλα:? οποτε της απαντουσα μονολεκτικα…αλλα δεν χαμπαριαζε!μετα εκλεισα τα ματια(μπας και καταλαβει οτι δεν ειχα διαθεση)…αλλα δεν χαμπαριαζε…ε μετα…δεν πηρε καμια απαντηση:lol:
Γεμισαμε λεζβιες.[-X
χαχα!δεν μου φανηκε για τετοια…απλως ελαφρα παλαβιαρα!!
Εσύ τι πρόβλημα έχεις? Ανεβαίνει ο ανταγωνιζμός?
αφηστε ησυχο το σοφικαππα ρε. Μπαζταρδοι:p
ον τοπικ
μου τη σπαει η στοιχειομετρια. Δεν εχω καταλαβει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α και τοσες ωρες που τα διαβαζα ξεδιαλυνα ελαχιστα πραγματα γαμω τη χημεια.
σαδισμός
που την παρασκευη πρεπει να παραδωσω εργασια τεχνολογιας και δεν εχω αρχισει ακομα…
Dexter δεν της κανεις κανα ιδιαιτερο?