Thnx για την συμπαράσταση…την χρειάζομαι είναι η αλήθεια:D καλά νταξ και εγώ είμαι λίγο υπερβολικός μιας και στην δεύτερη επιλογή περνάω σίγουρα…αλλάαα θέλω να παω στο πρώτο…:roll:
μου τη σπαει που ενω συνδεομαι κανονικα με την ξεκλειδωτη wifi συνδεση καποιου γειτονα, την ημερα δεν ανοιγει καμια μα καμια σελιδα, και ας ειμαι συνδεδεμενος, ενω με το που θα δυσει ο ηλιος μπαινω σφαιρα στο δικτυο… μα καλα τι βαμπιρικη συνδεση ειναι αυτη…
που ειμαι σπιτι
Αυτό και που είμαι Αθήνα. Καταραμένη πρωτεύουσα:(
μου τη σπαει το οτι τα κοριτσια της ηλικιας μου ειναι για τον πεο…εντελως ομως γαμωτο
μονο μια αξιζει. και μενει λονδινο.
οκ τελος
ε εκει στην κηφισια που αραζεις εσυ και ο βεντερ τι να βρειτε??
μερικες ειναι μια χαρα και σαν χαρακτηρας
απόλαυση είναι ρε.άδειοι δρόμοι,λίγος κόσμος,ομορφιές8)
Εκεί που έπρεπε να είμαι ακόμη περισσότερες ομορφιές…
Ααααχ
Αυτες ειναι, εσυ τον δινεις?
Δε νομίζω ρε. Του τις κλέβει όλες ο vedder.
μην ανησυχεις γι αυτο ! :lol: 8)
Ανησυχω γιατι εχεις φοβερο ανταγωνισμο απο τον vedder.
Μου τη σπαει που δεν μπορω να φαω ακομα.
Πες τα ρε.Η μαγειριτσα ειναι ετοιμη και με περιμενει και πρεπει να περιμενουμε τον Ανεστη για να φαμε.
Καλα στα μουλωχτα εφαγα φυσικα λιγο.Τα σπαει.
Μαγειρίτσες και μαλακίες. Πως τα τρώτε αυτά τα πράματα ρε?
Ακου Τιαματ και μην βλασφημεις σε παρακαλω.
Ο Freedom τα λέει σωστά! Μαγειρίστα φρικτό φαγητό…αλλά και τι δεν θα έδινα τώρα για μια χοιρινή ή καπνιστή μπριζόλα με πουρέ…=P~
Ον τόπικ, μου την σπάει που δεν θα λιώσω για 5 ώρες να βλέπω anime.
πες τα ρε! Δεν μου αρεσανε ποτε. Και εχω φοβερη πεινα και εχει κοσμο κατω και δεν γουσταρω να παω.
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Εγω εφαγα μοσχαρι βραστο πριν λιγο.Και το μεσημερι ενα burger:) καλα ηταν…δεν μπορω να πω…
Έτσι! Στο ίδιο πνεύμα και γω, μπριζόλες και το μεσημέρι και πριν από λίγο… :roll: