Μου τη σπάει

που προσπαθω να παιξω lead σε ενα κομματι και rythm παραλληλα!

Που οι Porcupine Tree, έχουν γίνει σούπα σαν τους Tool. Ο κάθες άσχετος τους ακούει και απλά, ακουει τους άλλους να λένε οτι είναι καλοί απλά συμφωνει.Ναι , ναι , ναι γκρουπάρα ρε συ ! Ρε άντε και κατούρα.

+8934751982347598345

με απειρα αλλα συγκροτηματα γινεται αυτο. Μην σου πω οτι μερικοι δεν εχουν ακουσει ποτε τιποτα αλλο περα απο το ονομα του γκρουπ και συμφωνουν με την πλειοψηφια που ειτε τους βγαζει φοβερους ειτε σκαρτους. Ελεος…

Έτσι είναι , ακριβώς έτσι.

Μωρέ αυτή γελοία είναι.

Η άλλη που μ’ έχει κάνει να είμαι σπίτι 2 μέρες και να μην μπορώ να κουνηθώ όμως όχι :-s

Θα μουν Σύρο τώρα γαμώτο:?

άουτς!

Σύρο έ? άουτς εις διπλούν!

που ή το νετ μου ή το ροκιν σερνονται κανονικά. Ανοιχτε κωλοθρέντια γαμώ! Βαριέμαι να περιμένω 10 ώρες στο καθένα σας!

το ροκιν φταιει και σε μενα παει σαν κοτα

ο καρβου το εκανε για να μην μπορω να του την πω στο αλλο τοπικ :stuck_out_tongue:

ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΣ @!%#$^@($) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ σκατα

Πότε είναι του κωνσταντίνου γιορτάζει ο πατέρας μου

21/5
και τα γενέθλια μου μαζί ;Ρ

α ναι?καλη φαση να τα χεις ολα μαζι.και γω καπως ετσι ειμαι.στις 21 εχω γιορτη και σημερα γενεθλια!(και μου τη σπαει που πρεπει να βγαλω το παρεακι και να το κερασω!!!αχαχα!

Δεν είναι και απαραίτητο ;Ρ
ενιγουεζ, χρόνια πολλά μαν!

ε ενταξει μια φορα εχουμε γεν.το χρονο!:stuck_out_tongue:
σε ευχαριστω φιλαρακι μου και συ ο,τι επιθυμεις!

Το νέο άβαταρ της δέχτσας… Ο τεν τεν (ακα τουέντι) δε μ’ άρεσε ποτέ, και δε συγκρίνεται με τίποτα με το Μικρονικόλα.
Ακούς δέχτσα? Ακούω να λές.

εγώ για κάποιο λόγο το μπερδεύω με ένα από τα αβατάρς της witch…

Το post rock γαμώτη!

Nαι κ εγώ. Όταν πρωτοπόσταρε μ αυτό ήμουν σίγουρος ότι ήταν η witch, δεν κοίταζα καν username

Η γυναίκα του Μικρούτσικου.

Στους από πάνω που τα έχωσαν στο αβατάρ μου ή που το μπέρδεψαν με της witch: το αλλάζω σε λίγα δεύτερα, ειδικά για σας :oops: Αλλά ρε Demon Cleaner ο Τεν Τεν τα σπάει… :slight_smile:

Update: ορίστε. Αν σου τη σπάει και η Μαφάλντα (Demon σένα λέω) εεεε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου :-s