Φορα μπλουζα therion και πηγαινε.Θα δει ο παππας οτι φορας το θεριο και θα σε αφορισει :lol: :lol: :lol:
[quote="“tolkki,post:581,topic:1995”]
Φορα μπλουζα therion και πηγαινε.Θα δει ο παππας οτι φορας το θεριο και θα σε αφορισει :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]
:lol:
Πλάκα πλάκα μου τη σπάει κι εμένα που είναι τόσο θρήσκα η μάνα μου!
Λες…?Ψηνομαι να το κανω :lol:
Δεν ειναι τοσο θρησκα η μανα μου,αλλα το βλεπει σαν “παραδοση”…
Εγω ομως τι φταιω??Δεν πειραζω κανεναν!
Ειπα οτι δεν με ενδιαφερει το θεμα και δεν εχω ορεξη να κανω σαν χριστιανουλης,και εβγαλε το συμπερασμα οτι ειμαι αθεος…Νταξει αμα μπουν και γιαγιαδες,θειες κτλ στο θεμα την γαμησα.
Τι ηθελα και ανοιγα το στομα μου?Ας ελεγα ενα “Καλα θα δουμε,μπορει να παω” και θα εληγε εκει.
#-o Να μαλακα.#-o
therion πριν μερικα χρονια ειχα που με επριζε η μανα μου να στολισω το δωματιο με χριστουγεννιατικα στολιδια
εκανα το εξης: πηρα μια φωτογραφια του Hendrix που ειναι ντυμενος αγιος βασιλης κ την εβαλα αστο δωματιο.
απο τοτε δεν μου ξαναειπε τπτ…:lol: :lol:
αρα ισως η μπλουζα κανει δουλεια!8)
που φέυγω άυριο!θέλω να μείνω εδώωωωω!!!
μου την σπαει κατι αλλα…:blow: :blow: :-# :lightsabre:
Που με ξυπνησε η μανα το πρωι χωρις λογω επειδη απλα ειπε οτι περασε η ωρα, ελεος περιμενα να κοιμηθω ν αξεραθω 10 ωρες (βαραγα 6ωρα και 5ωρα για 4 μερες λογω βεβαρημενοθυ προγραματος) και με ξυπνησαν:lightsabre: . Αποψε θα ξεραθω!!!
που ξυπνάνε τον ryche,αφήστε το παιδί να κοιμηθεί ρε
Ευχαριστω! Εσυ με νιωθεις!!
μεταξύ κατεργαρέων…:–
Moυ την εσπασε ο πατερας μου προχθες!Γεραματα ρε γαμωτο…:x
εμενα παλι η μανα μου ειναι σχεδον στο αλλο ακρο.
Που έχω τσιγάρα και δεν βρίσκω αναπτήρα ή σπίρτα…Να δοκιμάσω με το μάτι της κουζίνας ή γκαζάκι ? :roll:
Ποσο σε καταλαβαιννω… Σημερα ηρθαμε Ναυπακτο…
Εγώ άμα ήμουν Ναύπακτο θα ήμουνα για καφέ στο Κάστρο και όχι στο Ιnternet…
:lol:
ρίξε στο μάτι της κουζίνας καφέ ελληνικό! μην το κάνεις αν έχεις κεραμικές εστίες!
Δεν πιστεύω να γίνει κανα μπάμ
οχι καλέ το έκανα κι εγώ! με την μύτη του κουταλιού πίασε λιγάκι και ρίξε πανώ στο αναμένο μάτι! μόλις πυρ’ωσει ο κάφες αναψε το τσιγάρο σου!
Σιγα μην γινει ολοκληρη πατεντα για να ενα τσιγαρο τοσο δυσκολο ειναι να παρει ενα κουτακι απιρτα απο το κοντινοτερο περιπτερο ???
10 λεπτα εχουν!!!
ελάααααα μην το χαλάαααας! έχει φάση να ξέρεις τέτοιες πατέντες όμως!:lol: