Μου τη σπάει

Κωστή θα έπρεπε να ξέρεις οτι ο καλός Χριστούλης έλεγε “μη κρίνετε ινα μη κριθείτε”.

ειδες κρισπ!!! λες μετα για εμενα

και δεν με λενε διμι ταλλικα

λιγα με την παιχτουρα εσυ,ε!!!:stuck_out_tongue:

Μια και μπήκαμε και στον πυρετό της μπάλας…

Χωρίς να ξέρω αν παίζει ακόμα, μου τη σπάει αφάνταστα η διαφήμιση με τον φίλαθλό “μας” που κατασκηνώνει σε τυχαία πλατεία της Βιέννης (μου διαφεύγει το όνομά της) και αφού φτάνει ο σερβιτόρος με τη Βιενουά, αρχίζει να ζητωκραυγάζει μόνος του και σα λυσσασμένος. Ούτε πλάκα δεν έχει.

Tι λες ρε! Αυτο το κλιπακι ειναι μαματο,οπως και το προηγουμενο που ειχε κανει ο “Σαββας”(ο φιλαθλος μας),
εχει κ λιγο πλακα.

Θέμα γούστου τότε:). Οποιαδήποτε αναφορά στο παλιό-καλό “Σήκωσέ το”, ή έστω οποιοδήποτε άλλο σποτάκι με την εθνική, είναι καλοδεχούμενα. Αλλά ό,τι έχει να κάνει με το “Σάββα” απλά με εκνευρίζει.

Iσως να εχεις και καποιο δικαιο γιατι ουρλιαζει σαν τρελαμενος,ο χελακης για παραδειγμα ειναι 100 φορες πιο εκνευριστικος.:lol: #-o

Ο Χελάκης το βγάζει πιο ατόφιο και πιο τρού όμως, γι’ αυτό και μας αρέσει.
Ο Σάββας είναι φολς.:smiley:

Που πρεπει να συμμαζεψω καποια στιγμη το αχουρι μου…
Πω ρε γαμωτο τετοιο χαος δεν εχω ξαναδει στο δωματιο μου!

και εγω συνηθως το βαριεμαι και γι αυτο αναγκαζω την μανα μου να το κανει

Ναι ,παιζει κι αυτο αλλα υπαρχουν παντου σιντι πεταμενα επομενως πρεπει να τα συμμαζεψω μονος μου…

αυτα ειναι τα μονο μαζεμενα στο δωματιο μου… τουλαχιστον ειμαι λιγο πιο προσεχτικος σε αυτο απο εσενα

Μου τη σπάει ο Βερνίκος. :expressionless:

Μονο σ’εσενα.Εμεις τον λατρευουμε.

Εμένα ο Θεοφιλόπουλος!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟ GOOOD NOOOOO

Quote:
Originally Posted by ChrisP
Κωστή θα έπρεπε να ξέρεις οτι ο καλός Χριστούλης έλεγε “μη κρίνετε ινα μη κριθείτε”.

Tωρα φταίω να σε ρωτησω κι εγώ “Τι εννοεί ο ποιητής”?:stuck_out_tongue:

Γαμω τα βιστα και το 3d studio max.

Εμένα ο Χελάκης…

τα παντα