Μου τη σπάει

που ο πατερας μου οτι “extreme” ( πχ piercing) το συνδυάζει με την αναρχια #-o

Που δεν μπορω να χωνεψω την πιτσα!!! Παραφαγα ο αχρηστος

tuborg!:stuck_out_tongue:

αν και όπως το 8έτει ο μπαμπάς διαφωνώ, την μολότοφ την ετοίμασες?:lol:

Που θέλω να δυναμώσω το Lithium and a Lover αλλά είναι 2 παρα 20 και κοιμούνται τα μωρά από πάνω :frowning:

Επίσης που πρέπει να ξυπνήσω το πρωί για να πάω για μπάνιο. Ok, τρελαίνομαι να πάω αλλά βαριέμαι και να ξυπνήσω :frowning:

Η πρεσσα που ειναι στο κεφαλι μου και το πιεζει να σπασει.

ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ ΡΕ.

μη γινεσαι μοχθυρουλης βρε!!

Μου τη σπάει το spammάρισμα από το κινητό, από την κάθε καρεκλο-υπηρεσία ή τον κάθε λούλη που έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Σήμερα το πρωί και μόνο μου ήρθαν 4 (ρεκόρ για τα δικά μου δεδομένα).:roll:

που πρεπει να παω για κουρεμα.Αντιο μακρια μαλλια:(

τι εννοεις αντιο μακρυα μαλλια?γουλι?

Ε οχι και γουλι δεν ειμαι τεντιμποης.:stuck_out_tongue:
Απλα ειναι πιο κοντα απο πριν.

αντε και σκιαχτηκα!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μου τη σπαει που το μαντ βαζει διαφημισεις καθε 7 λεπτα και δεν μπορω να απολαυσω τα mad x rays με τους λπ

και φανταζομαι και σε σας τη σπαει που γραφω παντου γιαυτο το θεμα!:slight_smile: :smiley: #-o

μου τη σπαει οτι παντα τελευταια μαθαινω οτι αυριο, οπως και σημερα εχει κανονιστει καφες (παλι ντυρλα θα γινω) και μου ανακοινωνεται μολις λιγα λεπτα πριν… Βαριεμαι να βγω…θελω να μεινω μεσα…ποιος το λεει ομως στο θυμωμενο ταυρο??? :-k :-k

Το ότι έχω πιθανότητες να περάσω δύο μαθήματα. Στο ένα από αυτά έλεγα να πάρω και βαθμό (το ήξερα και καλά και ήταν και εύκολο). Και πήγα και έκανα ένα σορό βλακώδη λάθη απροσεξίας, οριακά περνάω. Και επειδή για το δεύτερο μάθημα δεν είμαι και σίγουρος για το αν θα το περάσω, δεν με έπαιρνε να βάλω και ρήτρα. :frowning:

Να μου πεταγονται στο msn παραθυρακια με λινκς απο offline users.
Θεριο αμα μου ξαναπεταχτει παραθυρακι σου θα σε παρει ο γεροδιαλος.

Εγω τα εστελνα.:razz:

Εισαι bot.

Ο χρήστης Razz Razz είπε:
μπαη σας δεσποινις.
:-s

που κατι πηρε το αυτι μου για Boυρλιωτη και διασκευη του teen spirit…

ετσι και ειναι αληθεια θα παω να πυρπολησω τον μαυρικο-wannabe του κωλο [-X

λεμε τωρα

Που κάποιοι τελειώνουν εξεταστική μέσα Ιουλίου

Βέβαια ίσως να μ’αρέσει κ αυτό!:stuck_out_tongue: