Μου τη σπάει

Που θα δω το φεγγάρι από τον πρώτο όροφο, με την ευχάριστη αισθητική των πολυκατοικιών.
(αν καταφέρω να εντοπίσω την θέση του δηλαδή.)

Εγω ξερεις καποτε ειχα μια ωραια θεα και εβλεπα το φεγγαρι τζαμι.Πριν 4-5 χρονια ομως ενας βλακας ειχε τη φαεινη ιδεα να χτισει μια πολυκατοικια απεναντι μας και να το βλεπουν οσοι μενουν εκει.Καταλαβαινεις τωρα.Ο κωλοφαρδος ο davidian μολις μου ειπε οτι το βλεπει στη καβαλα.

Α εδω που μενω το βλεπω πανω απο το δασυλλιο!Θα βαλω και Burzum τερμα και θα δαγκωσω κανεναν!

Διαβάζω συνεχώς στο μετρό…αλλιώς βαριέμαι τη ζωή μου…εκεί περνάω κάθε μέρα 2 ώρες…οπότε do the math, έχω διαβάσει ολόκληρα βιβλία μόνο μέσα σε ΜΜΜ…Άσε που το να διαβάζω με κάνει δυσπρόσιτη σε καθένα/μια που θέλουν να σχολιάσουν τον καιρό/τα νέα/τα μετάλλια του phelps/την καθυστέρηση του ΤΡΑΜ κλπ κλπ.Complaint department closed λέμε.Δεν είμαι κουτάκι παραπόνων,και σίγουρα δεν είμαι στη φάση να κάνω smalltalk.και ναι το μεσαίο όνομα είναι bitch.
Tέτοιες φάσεις με κάνουν να θυμάμαι εκείνη τη σκηνή από το se7en : “On the subway today, a man came to me to start a conversation. He made small talk, this lonely man, talking about the weather and other things. I tried to be pleasant and accommodating, but my head began to hurt from his banality. I almost didn’t notice it had happened, but I suddenly threw up all over him. He was not pleased, and I couldn’t help laughing”.Ok εκτός από τη φάση με τον εμετό και τα γέλια.αλλά ναι βαριέμαι τη ζωή μου όταν μου κάνουν τέτοιες κουβέντες…γι αυτό τις αποφεύγω…:slight_smile:

Βγήκα έξω για 10 λεπτά και έσταζα κανονικά.Τόσο ιδρώτα δεν χύνεις ούτε σε σάουνα.Πολύ σπαστικό [-X

Κάθε τρεις και λίγο βγαίνει νέα version του forum :frowning:

Που αρχιζει το διαβασμα.

:frowning: :? Πικρααα…

…μου τη σπάει που έχουμε ακομη Αυγουστο. Θέλω να’ρθει το φθινοπωρο!
…μου τη σπαει ο Κυριακου με τις βαρυγδουπες δηλωσεις του για το θεμα της Χαλκιά “Δεν ασχολουμαι με νεκρους” “Σκοτωσε την πατριδα της” και άλλα πετυχημενα (αρχιζει και τα χανει ο παππουλης :|)

Που δεν εχει φυγει ο κωλοαυγουστος.

Που κάνει ζέστη.

η ελλειψη συνεννοησης

Που φεύγω σε λίγες μέρες. Τι μελαγχολία είναι αυτή ρε πούστη…

που ερχεσαι σε λιγες μερες…καλα ηρεμησαμε λιγακι.

Οντως.

Δε ξέρω τι λέτε,άλλα ότι πείτε εγώ είμαι μέσα.

Που τελειωνει το καλοκαιρι… Γαμωτο, ηταν το καλυτερο που εχω περασει …

Μέχρι το επόμενο

που δουλευω απο τις 11+30 μεχρι τις 17+30 σημερα…

ενω ηδη ειμαι στο ποδι απο τις 7+30 και τρεχω σε ικαοαεδια

σας μισω ολους!!:lightsabre:

Μου τη σπάει που μαζί με τις διακοπές τελειώνουν και τα λεφτά…(που είιναι αυτό το εμοτικον που κλαίει γοερά???)