Μου τη σπάει

εσυ στη φωτο ποιον ακριβως παουρ ρεντζερ εχεις?:-k

5 και τεταρτο.

6 άτομα=όλοι?

Καααααααααλη φάση.

τραβάς κάνα ζόρι ρε τσιπιρικά?

Νομίζω πως δεν μας αγαπάς.

έτσι μπράβο.

που το στομάχι μου πονάει ΑΣΧΗΜΑ. :?

Μάσα μια τσίχλα Χίου ! Αμα το παθαίνες συχνά, σε βλέπω για γαστροσκόπηση…

για να μην πω κολονοσκοπηση!

μου τη σπαει που δουλευω απο τη δευτερα χωρις ρεπο λογω μειωσης προσωπικου και ενω κανω πρωινα αυριο δουλευω απογευμα και την κυριακη 6ωρο…ουτε σαββατο θα ευχαριστηθω την εξοδο δηλαδη και την κυριακη θαμαι κομματια…

Μου τη σπαει που εχω κανει γαστροσκοπηση!Σαν να καταπινεις λαστιχο ηταν :?

Θενκς Μαηκ Σταν, αλλά δεν λειτουργεί και πολύ αυτή η μέθοδος. Πάμε γιατρό σήμερα και βλέπουμε. :roll:

Wise πρέπει να είσαι πολύ βλακς ρε γαμώτο. :stuck_out_tongue:

Ένας καθυστερημένος στο metal-archives που έχει βάλει 0% στα Master Of Puppets (the album that killed metal) και 3% στο BlackWater Park (Blopeth)…

Καλα στο metal-archives υπαρχουν πολλοι καθυστερημενοι.Ασε που πρεπει να ειναι οι περισσοτεροι
πιτσιρικαδες.Στα παλιοτερα αλμπουμ δεν εχουν reviews και σε αρκετες μπαντες ουτε ενα!

Στο προφάιλ αυτού λέει 27 χρόνων.
Λέγεται Ultra_Boris.

Μάλιστα είχα πετύχει έναν άλλον που λέγεται Anti_Boris και αν θυμάμαι καλά σαν αγαπημένα μουσικά ακούσματα έχει “anything that Ultra_Boris hates”:lol:

Ναι αλλα φταινε και οι διαχειριστες του site.Δεν γινεται αποδεκτη οποιαδηποτε κριτικη,τη διαβαζουν πρωτα αυτοι νομιζω και αν τη βρουν καλη ως συνολο την ποσταρουν.

Καλά εννοείται ότι όταν θέλουμε να δούμε reviews υπάρχουν άπειρα sites . Τις κριτικές του metal-archives δεν τις κοιτάμε καν. Είναι σαν φόρουμ, ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι ανυπόστατη χαζομάρα θέλει.

Did we mention this yet? Well, it also means, lashing out on a band’s image or attitude is not exactly a good idea either. That doesn’t mean we’ll refuse a review if you attack a band’s image or integrity - in fact, sometimes such things do need to be pointed out and attacked. But a review based mostly on that is of little interest. Cradle of Filth reviews should be for those who might want to check out the albums, and the fans expecting a new album: they don’t want to hear, again, how much you think they’re “goth fags”; they don’t want to hear, again, how arrogant and pretentious Yngwie Malmsteem is, or how much you don’t like Jon Schaffer’s attitude, or how hot Tarja Turunen is, or how dumb you think Christians/Satanists/etc are, or how narrow-minded black metal elitists are. If you think it’s relevant to the actual album content, by all means feel free to point it out, but don’t dwell on it.

Note: here, the “music” includes everything about the album content, be it composition, instrumentation, singing, lyrics, production, atmosphere, emotions, ideas and themes, structure, and so on. It’s not exclusively about the notes played and the RIFFS, DUDE!!1, or if each song “rules” or “sucks”. Tell us about the overall content, not just the aesthetics
.

Από κει και πέρα παίζει ρόλο και το κύρος που έχει το μέλος στο site…
Όπως σε όλα τα φόρουμ.

Οφ τόπικ τέλος.

Το site με τα πιο διασκεδαστικα reviews ειναι το globaldomination.se το αντρο των true!Παρτε παραδειγμα να λιωσετε:lol::lol:

http://www.globaldomination.se/reviews/nightwish-once

Βασικά γιατί να κάτσεις να ψάχνεις το κύρος του κάθε μέλους όταν ήδη μπορείς να βρεις στο νετ πολλά σάιτ με αξιόπιστες κριτικές? (πχ Sputnikmusic λεω εγώ που είναι από τα τοπ για μένα)

Όχι δεν ξέρω τι κύρος έχει ο συγκεγκριμένος και δεν με νοιάζει…
Το ανέφερα για αυτό που είπε ο Θεριός , περί αποδεκτής κριτικής κλπ…

Δεν κοιτάω κριτικές στο metal-archives.
Απλά βλέπω βαθμολογίες και δεν τα παίρνω στα σοβαρά ότι και να γράψουνε.

Η κριτική για το Once τα σπασε…:lol: